E2e

Hur man gör en daglig utskrivbar korsord

Korsord kan vara ganska beroendeframkallande

Korsord kan vara ganska beroendeframkallande, och är mycket användbara för att förbättra ditt ordförråd. Om du inte kan vänta på nästa dags korsord, kan du skapa din egen dagliga korsord med hjälp av enkla program som Lathund Compiler. Dessa program kan laddas ner från Internet för bara ett par dollar, och kan hjälpa dig att skapa dagliga utskrivbara korsord. Här är hur.

Hur man gör en daglig utskrivbar korsord. Korsord kan vara ganska beroendeframkallande.
Hur man gör en daglig utskrivbar korsord. Korsord kan vara ganska beroendeframkallande.
  • Tema. Först av allt måste du bestämma temat för din korsord. Korsord har oftast ett ord tema, som är konceptet som alla orden i pusslet är relaterade. Temat kan vara vad du vill. Det kan handla om sport, om politik, om semester öar, om historiska platser, om kända människor, eller till och med medicinsk jargong. Temat är kvar till dig.
  • Hitta orden. När du har fått reda på det tema som du vill, är nästa steg att tänka upp ord som kommer att fungera bra med det tema som du har valt. Vid valet av ord, se till att du krydda upp saker genom att välja vissa ord som är korta, och vissa ord som är långa. Också välja svårighetsgrad för de ord som du in i din korsord. Gör några pussel med mycket svåra och sällan ord, och gör en annan pussel med enklare ord. Se också till att du sätter ett par enkla ord i varje korsord, bara för att göra det enkelt att börja spelet.
  • Skapa nätet. När du har gjort din ordlista, är nästa steg att öppna program som du använder för att skapa korsord. I programmet kan du skapa nätet. Gallret kommer att variera beroende på hur många ord du vill ska ingå i korsordet. Kom bara ihåg att de flesta korsord som ingår i de flesta tidningar är bara femton platser på varje sida. Detta kommer vanligtvis att du kan infoga upp till 20 eller så ord. Om du vill ha en mer komplicerad korsord, men du kan också välja ett rutnät som är 20 eller till och med 30 platser på varje sida.
  • Lägg orden. Efteråt börjar lägga till ordet. Om du vill lägga till ord, helt enkelt använda Lathund kompilator, som enkelt och automatiskt söka efter brev och länkar mellan orden. Detta kommer att göra det lättare för dig att skapa korsord, och kommer att göra korsordet slumpmässigt, så att även om du gjort det själv, bör du ändå kunna hitta det utmanande att spela.
  • Lägg ledtrådarna. När du är klar med att skapa korsord själv, är nästa steg att lägga på ledtrådar. Allt du behöver göra är att skriva in beskrivningen för varje ord i spåren som föreskrivs i datorprogrammet. När du har placerat i alla ledtrådar, är det sista steget att helt enkelt spara och skriva ut korsord.

Med dessa steg bör du enkelt kunna skapa din egen dagliga korsord. Du kan också skriva ut korsord och binda dem så att du kan presentera dessa som gåvor till personer du känner som älskar att leka med korsord.