E2e

Hur man gör en bil klistermärke för stötfångare

Bara för att få lite uppmärksamhet från folket vägbeskriving vid er på vägen, är en sak intressant att få en bil klistermärke. Ja, kan ett klistermärke dra definitivt en hel del uppmärksamhet, särskilt om det är snyggt utformad och catchy. Och definitivt kommer det att bli mer effektiv om den är placerad på rätt ställe, vilket är stötfångaren. Numera ser du en massa konstiga och cool skräddarsydda bil tecken i bilfönstret, vindruta, dörr, stötfångare och andra bildelar. Tecknen är inte begränsade till bilen magneter, emblem bil och grafik bil bara.

Hur man gör en bil klistermärke för stötfångare. Tänk dig eller konceptualisera en design.
Hur man gör en bil klistermärke för stötfångare. Tänk dig eller konceptualisera en design.

Så om du har något i ditt sinne och vill berätta för världen om det, varför inte göra en bil klistermärke och placera den på stötfångaren? Inga problem, vilket gör det faktiskt så enkelt som att skapa en hög projekt school konst. Kontrollera dessa enkla sätt:

  1. Tänk dig eller konceptualisera en design. Du kan kontrollera befintliga konstruktioner av bil magneter, emblem bil, och en hel del bil grafik på Internet så att du kan få några idéer. Men om du bara vill göra ett uttalande, så tänk på en catchy linje som inte är för lång för folket på vägen att läsa.
  2. Skapa design med en av dina favorit program på datorn. Det finns många program som Photoshop som kan hjälpa dig att producera kvalitet design för din idé. Tänk på att det standardstorlek för bildekaler är tre inches med 11 inches, medan bil fönster klistermärken är fem inches med fem inches. Däremot kan storleken anpassas om du föredrar en annan storlek.
  3. Prova design genom att skriva ut den på vitt papper. I så fall när du inte gillar något på utskriften, behöver du inte slösa klistermärke papper. Om du vill lägga till eller ta bort något, gärna göra det om och om igen tills den perfekta en görs.
  4. Skriv designen på en vinyl klistermärke papper. Denna klistermärke papper kan köpas i en mängd hantverk butiker, papper och onlinebutiker konst. Det är fördelaktigt att skriva ut det på denna speciella typ av papper så klistermärket kommer att pågå längre än vanliga utskrifter. Eftersom stötfångaren utsätts för sol och regn, det kan blekna lätt. Men när bildekal papper används, är det mindre troligt att hända.
  5. Trimma etiketten till sin rätt storlek. Du kan använda en pappersskärare för det eller en sax om möjligt.
  6. Om skrivaren inte är en laser en, är chansen att bläcket kan köra något under våta väderförhållanden. I det här fallet kan du bevara den med några vattentäta konserveringsmedel som är tillgängliga för försäljning i de flesta hantverksbutiker.
  7. Placera bilen klistermärke på din stötfångaren. Var försiktig när du gör detta, särskilt när ett felaktigt drag kan förstöra allt. Ett knep för detta är att klistra en sida av etiketten med tejp eller be någon att hålla den andra sidan av dekalen på stötfångaren. På så sätt kan du hålla etiketten precis som du vill ha det.

Så nästa gång din familj är att ha en road trip

Så nästa gång din familj är att ha en road trip, säkert, med hemlagad bildekaler kommer din bil fånga en hel del uppmärksamhet. Det finns även fall som folk kommer att närma du bara be där de kan köpa en liknande. Definitivt, är en bil klistermärke ett enkelt, kreativt och billigt sätt att lägga en krydda till din bil.