E2e

Hur man gör en begagnad bil promenad runt

Du är medveten om att du inte kommer att få den bästa skick när du köper en begagnad bil. Men det betyder inte att du ska bosätta sig på bara någon bil, även om det är den billigaste hitta. Kontroll av bilen är mycket nödvändigt särskilt om du planerar att köpa en begagnad bil. Dessutom behöver dessa inte brukar komma med en garanti. När du köpte den, kommer det att vara ditt eget ansvar. Det är därför du måste se till att du kommer att få vad du betalar för. Inspektera bilen och gör en "begagnad bil gå runt."
En "begagnad bil promenad runt" är en fysisk inspektion av bilen för att se om dess skick talar för sitt pris. Nedan är några saker du bör göra för detta:

 • Ta del av de bucklor på bilen kropp. Det bör inte finnas några ytterligare bucklor när du kommer igen för att köpa bilen.
 • Öppna dörren och stänga den. Om den stängs cozily sedan misstänka att bilen måste ha varit i en olycka och skadorna på dörren var inte fast bra eller inte fast alls.
 • Inspektera dörren låst och gångjärn. Dessa är oftast rostiga eller skadade.
 • Ta del av de repor. Många repor på begagnade bilar är normala. Men djupa repor kan innebära att bilen är rost under färgen. Repor underrede kan betyda olyckor skador eller missbruk.
 • Se om däcken är ojämnt. Om så är fallet måste bilen vara lider inriktning problem, vilket kan vara mycket farligt för dig. Ta del av däcket informationen på sidan. Du vill vara säker på att däcken inte kommer att växlas när det är dags att köpa den.
 • Kontrollera strålkastarens genom att vrida på den. Verkar det molnigt? Det är ett tecken på fukt på insidan, vilket förr eller senare skulle leda till ett behov av strålkastare ersättare.
 • Kontrollera vindrutan. Det ska vara smidig och inte ens en liten spricka borde vara uppenbart på det. Du vill inte spendera extra för att ersätta vindrutan.
 • Öppna motorrummet. Be någon att starta motorn och lyssna på ljudet. Om det finns en konstant vibration måste motorfästet har ett problem. Kontrollera oljan också genom att dra ut sin oljestickan. Torka av mätstickan av med en trasa och sätt i det igen i tanken. Se om det finns någon smuts eller något på mätstickan förutom oljan. Ovanliga element kan vara tecken på att tanken är skadad från insidan.
 • Titta på bilens lack i olika vinklar. På en vinkel, kan det vara ute trevlig och smidig. Försök att titta på den på en annan vinkel och kanske ser du några sprickor.
 • Peta alla kablar i motorrummet. Se om de är ordentligt anslutna.
 • Komma under bilen, om du kan. Viktiga delar av bilen som chassi, stötar och bromsar alla ligger under bilen. Finns det några rostar eller ovanliga vätska fläckar på någon del? De är bara några tecken på eventuella skador.

Hur man gör en begagnad bil promenad runt. Ta del av de bucklor på bilen kropp.
Hur man gör en begagnad bil promenad runt. Ta del av de bucklor på bilen kropp.

Det är alltid rekommenderat och mycket lämpligt att du låter en professionell bil inspektör eller mekaniker noggrant inspektera bilen på dagen du är på väg att köpa den. Men trots hjälp av denna professionella, aldrig misslyckas med att kontrollera bilen själv också. Man kan aldrig vara för säker när man köper något så värdefullt och lika användbar som en bil.