E2e

Hur man fyller i ett djur adoption

Det finns två miljoner hundar och katter i Europa väntar på att antas

Det finns två miljoner hundar och katter i Europa väntar på att antas. Detta antal ökar varje sekund om du inte vidta åtgärder och anta ett husdjur i dag. Pet antagande är bra för din mentala hälsa, minskar stress, minskar depression, tvingar dig att träna, hjälper dig att göra fler vänner, håller ensamheten i schack, och ger dig villkorslös kärlek. Den ädlaste motivation av allt är att du får spara ett djurs liv.

När man överväger djur adoption, är det bättre att gå till ett djurhem än en uppfödare eller djuraffär eftersom den förra ger dig tillgång till stödtjänster och en mängd olika raser som alla har utspärrade, kastrerad, utbildad, och vaccinerade.

Hur man fyller i ett djur adoption. Gör din hemläxa innan du släppa av ett djurhem: Besök webbplatser just satts upp för att främja djurens adoption.
Hur man fyller i ett djur adoption. Gör din hemläxa innan du släppa av ett djurhem: Besök webbplatser just satts upp för att främja djurens adoption.

För att slutföra ett djur adoption måste du:

 1. Välj och besluta om en ren eller en blandras.
 2. Gör din hemläxa innan du släppa av ett djurhem: Besök webbplatser just satts upp för att främja djurens adoption. Petfinder är ett bra ställe att börja. Styra klart på webbplatser som hög på plattityder om deras skyddade djur som varje djur har unika uppsättningar av bra och dåligt beteende, vilket du bör veta direkt. Om detta inte tillfredsställa dig, kan du köra fingrarna genom en telefonbok. Även gallerior genomföra evenemang djur adoption så det är värt att se också. Kontakta din djurhemmet val och göra förfrågningar om deras politik om sällskapsdjur antagande inklusive returnera ett husdjur, återbetalning, och bestämma en bra passform för sina husdjur och antagande hemmet. Be om lov att komma och besöka med medlemmar i din familj.
 3. Fråga lite mer och gör din rundor. När du kommer till djurhemmet, är detta det perfekta tillfället att personligen be om antagandeförfaranden och gå från kennel till kennel. Ta anteckningar medan du interagerar med djuren - beteendemönster, saker som du märker i första hand, visuella ledtrådar som skäller, svans piska från sida till sida, och allmänna uppsyn. Ta del av den fysiska installation, miljö och skick djurhem och hur personalen behandlar dig, sina kolleger personal på, och djuren.
 4. Gå på djupet. Fråga skydd om de kriterier och tester involverade i deras beslut att sätta ett djur för adoption såsom bitande historia, fientlighet, genetik, och om de någonsin få ett djur att sova - det händer - och det är oansvarigt att placera en orolig eller döende djur för adoption.
 5. Fråga djur experter. Delta i möten djurträning och tala med en tränare som du tycker gör en bra resurs / rådgivare i frågor rörande djur adoption, bästa och värre skyddsrum djur, tillsammans med hur man väljer ett djur för adoption. Du kan ta tränare med dig på dina besök på djurhem för priset av ett samråd avgift.
 6. Ha ett öppet sinne. När du har identifierat din kandidat, be om lov för att få djuret tas ur kenneln att interagera med dig. Gå en kort promenad samtidigt lära känna din kandidat för adoption. Försök att klappa honom för att testa hans reaktion till dig eller om han svarar glatt på din beröring.
 7. Fråga personalen om du kan mata honom. Var på jakt för bevakning beteende eller någon form av aggression mot dig när du försöker att komma närmare honom medan han äter.
 8. Fråga personalen är att du kan ge honom en leksak att tugga på. Följ samma typ av beteende som när han äter.
 9. Fråga personalen om du kan spela med honom. Se om han blir väldigt aggressiv under speltid och om han kan frigöras från aggression när du slutar spela med honom.
 10. Observera, om han reagerar på samma sätt som han gör med dig och andra främlingar som passerar. Håll ett skarpt öga på hur han reagerar på barn allra mest.
 11. Om du har gjort ett val och du har andra husdjur hemma, be skydd om du kan ta med dessa husdjur tillsammans för introduktion till den nya medlemmen i ditt hushåll.

Nu är du redo att skriva under antagandet papper och ta med honom hem till ett helt nytt liv.