E2e

Hur man förstå fakta om lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar är hjul för bilar

Lättmetallfälgar är hjul för bilar, bilar, lastbilar och motorcyklar, som är gjorda av legeringen av magnesium och metaller aluminium. De är lättare än stål hjul, som ger hastighet och förbättrad styrning av bilen. Lättmetallfälgar att minska risken för broms misslyckanden eftersom det avleder värme från bromsarna. Det är en bättre värmeledare än det normala stålfälg.

Hur man förstå fakta om lättmetallfälgar. Nackdelar med lättmetallfälgar.
Hur man förstå fakta om lättmetallfälgar. Nackdelar med lättmetallfälgar.

Nackdelar med lättmetallfälgar

Utan ordentlig förebyggande åtgärder, aluminiumfälgar är benägna att rosta. När det händer kommer det att orsaka däcken läcker luft. De är också svårare att återställa och få arbeta igen när de böjs, även om deras högre pris gör reparationer billigare än att köpa en ny.

Att producera lättmetallfälgar är dyrare än att producera vanliga stålhjul. På grund av deras höga produktionskostnader är aluminiumfälgar inte som standard på icke-lyx fordon. De marknadsförs som extra tillval eller som en del av en mer lyxig trim. Lyckligtvis, bromsar som är tillgängliga från biltillverkare och bilhandlare, förhindra tjuvar från att stjäla lättmetallfälgar. När det används, blir en av hjulmuttrarna inte tas bort utan en speciell nyckel.

Fördelar med lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar är hjul för bilar. Fördelar med lättmetallfälgar.
Lättmetallfälgar är hjul för bilar. Fördelar med lättmetallfälgar.

Lättmetallfälgar för personbilar tjänar en kosmetisk syfte. De lättmetallfälgar är blanka därför inga målning eller hjulsida behövs. De har intrikata mönster som gör föraren stolt över sitt fordon, kanske ge honom bättre köregenskaper. Stålfälgar å andra sidan måste ha målat stål fälgar eller täckas med plast hjulsidor.

Sedan 2000 har lättmetallfälgar erbjudits på subcompact och ekonomi bilar. Detta har ändrats från några år sedan när lättmetallfälgar inte fabriken förmåner på prisvärda bilar. De ingår som standard utrustning på högre priser lyx eller sportbilar.

Kvalitet lättmetallfälgar

Tillverkare av lättmetallfälgar spendera tid att forska allt om lättmetallfälgar. Det finns lättmetallfälgar för personbilar, lastbilar och motorcyklar som passerar genom stela normer och grunderna i tekniken för förkromning. Det finns två typer av lättmetallfälg, elektropläteras och målade. Den elektropläterade har flera typer:

  • Höga ljusa svarta lättmetallfälgar
  • Höga ljusa silver lättmetallfälgar
  • Fysik elektropläterade lättmetallfälgar
  • Elektrolytiska fälgar-kemiska, vakuum och kromatisk vakuum

Förkromade lättmetallfälgar är dyrast. De har kvalitet hantverk och ytterligare plätering tid. Det är mer än kosmetika för en dyr bil och lyster varar år i tjänst. Extra tid och en längre plätering cykel är varumärken som tillhör överlägsna tillverkare.

Lättmetallfälgar ger en ansiktslyftning till en bil

Lättmetallfälgar ger en ansiktslyftning till en bil. Även ekonomi bilar kan nu ha aluminiumfälgar eftersom deras pris är mycket lägre än de priser några år tillbaka. En bil ägare kan välja mellan målade eller elektropläterad lättmetallfälgar. Om det elektropläterad är krom färdiga det bästa alternativet. Legering förkromning innebär flera skikt av metall. I fyra plattan processen innefattar det användningen av koppar, som har varit tecken på kvalitet och lång livslängd för dina hjul.