E2e

Hur man använder en sladdlös radar detektor

En radar detektor används främst av förare för att varna dem om förekomsten av radar hastighetsövervakning. Fortkörning är en av de främsta anledningarna till polisen fånga de flesta förare. Denna detektor kan spara och skydda förare från att fångas och för dem är det absolut det bästa skyddet som pengar kan köpa. En sladdlös radar detektor är praktiskt och det kan installeras i bilen. År 2006 var VFG2 photo radarstörsändare kunna blockera biljetter trafik kamera. License Plate i de flesta städer kan fotografera med radar polisen detektor kameror. Större städer i USA, Kanada och Europa använder laser foto i sitt arbete zoner. En laser radar detektor eller valentine radar kan förhindra denna maskin från att fånga fordonens registreringsskyltar.

Följ hela proceduren i drift den trådlösa Radarvarnare :

  1. Starta energisparläge. Tryck och håll in knappen makt att upprätthålla energiflödet i enheten. Tryck på strömmen igen och rulla de givna alternativen: normal, modifiering, snabb start och handledning läge.
  2. SMS display. Välj läge (motorväg, mörk, dunkel, Auto Mute, stad) väljer radarn bandet och signalstyrka.
  3. Öppna antennen. Detta görs för att ta emot signalen genom antennen med införlivad övergång till mikro remsor bländare.
  4. Öppna lasern optiska sensorn. Detta gör att du kan samla signaler från fram-och baksida.
  5. Slå på hörbara högtalarsystemet. Detta kommer att producera digitala röstmeddelanden.
  6. Strömuttag med rak eller lindad kärna. Anordningen kan användas i alla fordon.
Hur man använder en sladdlös radar detektor. Starta energisparläge.
Hur man använder en sladdlös radar detektor. Starta energisparläge.

Specialfunktioner finns också som återställer enheten till fabriksinställningarna, spänning varning och ställa in ljusstyrkan med den mörka knappen och användning av volymkontrollen och säkerhet varningssystem. Bli påmind om att det inte är lämpligt att enheten placeras nära vindrutetorkare och speglar solkräm som blockerar laser och radarsignaler. Tonade rutor har ingen effekt på signalerna laserradar.

Dos och inte göra i hanteringen av enheten:

  • Undvik kontakt med vindrutan, eftersom det påverkar noggrannheten av enheten.
  • Undvik direkt solljus, eftersom det minskar livslängden på enheten.
  • Undvik kontakt med vatten, eftersom det kan skada enheten orsakar servicekontrakt för att bli ogiltig

Investera i en bra kvalitet radar detektor som en visselpipa detektor kan rädda dig från den sociala ödmjukhet och framtida risk för att hamna i domstol. Billiga märken av radarvarnare s kommer få dig att betala mer i framtiden, i processen att spendera mer pengar än vad du sparar för att köpa en dålig detektor kvalitet radar. Det finns också radar detektor är för motorcyklar. Ta bara en titt på professionella butiker som radarbuster.com och öka din kunskap om radar detektor s. De erbjuder olika sorter som du kan välja och hög kvalitet men inte för dyrt lättanvända radar för kunder som inte har erfarenhet av att hantera gadget.

Medborgare måste vara ansvarig att följa trafikreglerna

Medborgare måste vara ansvarig att följa trafikreglerna. Öppna lasern optiska sensorn.
Medborgare måste vara ansvarig att följa trafikreglerna. Öppna lasern optiska sensorn.

Medborgare måste vara ansvarig att följa trafikreglerna. Radar detektor är inte ger dig möjlighet att över hastighet. Snarare radar detektor s är bara påminnelser att noggrant kontrollera din hastighet och förebygga risken för gatan olyckor.