E2e

Hur hittar pedagogiska spel för förskolebarn

Förskolebarn handlar om roliga

Förskolebarn handlar om kul. Vid en ålder av 3 och 4, barn vill spela. Men de vill också lära sig något och allt och är öppen för att lära genom många metoder. Om du kan kombinera det roliga och lärande genom att spela pedagogiska spel, kommer dina ansträngningar belönas väl. Du kan hitta pedagogiska spel på många ställen.

 1. Titta runt ditt hem. Det finns förmodligen många pedagogiska spel som redan finns. Om du har några alfabet pussel, spel som rännor och stegar eller minne, eller till och med en kortlek, har du redan en del pedagogiska spel.
Hur hittar pedagogiska spel för förskolebarn. Lärarens butiker är en fantastisk plats att hitta pedagogiska spel.
Hur hittar pedagogiska spel för förskolebarn. Lärarens butiker är en fantastisk plats att hitta pedagogiska spel.

En pedagogiskt spel du kan spela med en vanlig kortlek är krig . Det lär barnen nummer erkännande och vilka siffror är högre än andra siffror. Till en början kommer du antagligen behöva berätta en förskolebarn vad kortet är och om det är högt eller lågt. Efter ett tag kommer ett barn att börja erkänna siffrorna självständigt.

Ett annat sätt att spela pedagogiska spel med saker som redan finns i ditt hem är att vända några sysslor till spel. Ett barn kan lära sig färgåtergivning genom att para ihop strumpor medan du viker tvätten. Undervisning begreppet största till minsta kan göras genom att ha ett barn satte böcker på en hylla efter storlek. Du kan hitta många fler pedagogiska spel möjligheter i ditt hem om du använder lite kreativitet.

 • Lärarens butiker är en fantastisk plats att hitta pedagogiska spel. De har en mängd olika alfabet, nummer, tidig läsning och spel vetenskap som alla åldersrelaterade lämpliga för förskolebarn.

  En lärares butik kommer också att ha spel som hjälper barn med idrott också. Spel som lär grovmotorik är mycket viktiga för barn i denna ålder. De hjälper hjärnan utvecklas och som i sin tur påverkar ett barns förmåga att lära sig andra saker som läsning och matematik.

  Förskolebarn handlar om roliga. Leksaksaffärer har pedagogiska spel för förskolebarn, också.
  Förskolebarn handlar om roliga. Leksaksaffärer har pedagogiska spel för förskolebarn, också.
 • Leksaksaffärer har pedagogiska spel för förskolebarn, också. Stora leksaksaffärer som Toys R Us har hela sektioner avsedda för pedagogiska spel.

  Förutom traditionella spel som brädspel och pussel, kan du hitta elektroniska pedagogiska spel som Leap Frog eller Vtech produkter.

  Byggstenar, Legos, tåg byggsystem som Brio eller Thomas the Tank Engine och Kid K'NEX är alla spel som finns i en leksaksaffär som hjälper barnen att utveckla problemlösning och kritiskt tänkande. De kommer också att bidra till att utveckla grovmotorik.

 • Det finns många pedagogiska spel som finns på Internet. Du kan köpa alla de pedagogiska spel som du skulle hitta på en leksaksaffär på ett online leksaksaffär, ofta till rabatterade priser.

  Dessutom

  Dessutom finns det många webbplatser som erbjuder online pedagogiska spel. Funschool.com har en stor del speciellt för förskolebarn. De webbplatser för Pbskids och Nick jr . också spel som din förskolebarn kommer att älska. Förutom undervisning färger, siffror, bokstäver och former, kommer dessa onlinespel undervisa barn börjar datorkunskaper.