E2e

Hur hittar ersättning högtalare till din bilstereo

Vet var du kan få avancerade högtalare

Kanske du har blåst högtalarna bilstereo, eller kanske du bara redo att uppgradera din ynkliga fabriksinstallerad ljudsystem.

Hur hittar ersättning högtalare till din bilstereo. Bilstereo specialbutiker.
Hur hittar ersättning högtalare till din bilstereo. Bilstereo specialbutiker.

De flesta experter är överens om att fabriksinstallerade högtalare är den svagaste delen av de flesta system bilstereo. När det är dags att bestämma vilken typ du vill ha, är det helt upp till dina öron och din budget. Dyrare högtalare ger oftast bättre ljudkvalitet genom alla frekvenser, medan billiga dem kan ge en mindre skarp ljud över alla hörbara frekvenser. Dessutom kommer du antagligen köpa ersättare högtalare som passar in i fabriken tillverkade hål i bilen. Identiska storlek högtalarna gör installationen mycket snabbare och enklare.

Här är några ställen att söka efter den perfekta ersättaren högtalare för dig:

 1. Wal-Mart, mål, etc. Dessa butiker erbjuder i allmänhet låga till medelhöga högtalare kvalitets ersättning från flera olika företag varumärke. Valet är inte stor, men du bör kunna hitta dem i de flesta storlekar, men inte förväntar sig att hitta höga högtalare end ersättning som passar din bil. Dessa butiker är ett bra alternativ om du vill ha en lågt pris låg slutet (dubbel kon) eller medelhög kvalitet (2-vägs) högtalare. Även säljarna är marginellt hjälp, i bästa fall, och de är inte experter. Bilstereo installationstjänster är inte tillgängliga.
 2. Elektronikaffärer. Nationella elektronikaffärer som Best Buy, Circuit City, och Radio Shack har vanligtvis ett gott urval av bilstereo varor för att tillfredsställa alla utom de pickiest audiofiler. Dessa butiker ägna brukar hela sektioner för bilstereo, och det är värt att gå så att du kan lyssna på olika typer av högtalare. Ta dig tid och jämföra varje typ. De säljare är oftast något kunniga och kan hjälpa dig att hitta den avancerade högtalare som bäst passar dina behov. För de mindre mekaniskt benägna, god kvalitet installationstjänster är vanligtvis tillgänglig för en liten avgift.
 3. Bilstereo specialbutiker. Dessa butiker ägnar all sin golvyta till den nyaste, mest kapabla mobil ljudutrustning tillgänglig. Deras säljare är den mest kunniga, men du kan räkna med att betala mer för sin kompetens. Dessa butiker är oftast det dyraste alternativet för att hitta högtalare. Om du vill ha de bästa högtalarna och du vill ha hjälp att välja dem, detta är förmodligen platsen för dig. Din bästa insats för att lokalisera en specialitet butik nära dig är nog att söka i gula sidorna under "auto stereoapparater och radio." Dessa butiker erbjuder oftast installationstjänster till en måttlig kostnad.
 4. Nätbutiker och kataloger. Nätbutiker och kataloger erbjuder både låg-och high-end varor till lägsta kostnad. Du kan beställa allt från grundläggande fabriken ersättare till avancerade komposit konstruktion högtalare. Nätbutiker innehåller ofta artiklar och guider som hjälper dig att hitta de högtalare som bäst passar dina behov, men förvänta dig inte att prata med en hjälpsam försäljare.
  Vet var du kan få avancerade högtalare. Nätbutiker och kataloger.
  Vet var du kan få avancerade högtalare. Nätbutiker och kataloger.

  Crutchfield.com är den ledande online-ljud återförsäljare. De har en "hitta vad som passar min bil" guide. Allt du behöver göra är att berätta det vilken typ av bil du kör, och det kommer att berätta vilken typ och typ av högtalare passar som direkta ersättare. Klicka på "Sök vad som passar min bil länken" på Crutchfield.com 's hemsida. Installationen är inte tillgänglig från online-återförsäljare, så det är upp till dig att göra det själv eller hitta någon som kommer att installera högtalarna som du lämnar.

 5. Slutligen, glöm inte att titta på vad du kan hitta på eBay . Du bör kunna hitta nya eller begagnade ersättande högtalarna på ganska bra erbjudanden. Med några patienter sökning kan du även att kunna hitta en hel del på vissa högtalare som används.

Bilhögtalare byte kan ta en stund om du försöker hitta en affär, men ha tålamod. Börja med dessa förslag och se vilket som fungerar bäst för dig.