E2e

Hur hittar delar för en Land Rover

En Land Rover är den mest lämpliga bilen för att köra grov terräng

En Land Rover är den mest lämpliga bilen för att köra grov terräng. Detta är anledningen till att det har blivit ett populärt val bland förare som ofta outback. Som hållbara och pålitliga som en Land Rover kan tyckas, kommer det fortfarande komma en tid när dess delar måste repareras. När delarna är skadade bortom reparation, utbyte är den enda lösningen.

Att få reservdelar till en Land Rover är inte en svår uppgift. Allt du behöver veta är var och hur man hittar dem. Här är några saker du bör komma ihåg att hitta delar till en Land Rover:

  1. Vet du vad en del behöver bytas. Om den skadade delen är uppenbart, då kommer du inte att ha problem med att gissa vilken del som ska bytas ut. Om den skadade delen är under huven på din Land Rover och du inte är så bekant med bildelar, kan du behöva söka hjälp av en bilmekaniker.
  2. Kontakta din lokala land rover återförsäljare. Prata med delar avdelningen representant och be om en offert för den del som du behöver. Om du inte är säker på var din lokala Land Rover-återförsäljare är, kan du kolla in www.lrfaq.org . Sajten har en lista över Land Rover delar återförsäljare, konservatorer och säljare fordon i Afrika, Australien, Kanada, Danmark, Filippinerna, Storbritannien och Europa.
  3. Gå besöka en bil delar leverantör i ditt område. Chansen finns, de delar som du behöver är billigare att köpa här än från din lokala Land Rover-återförsäljare. Du kan även få pruta för en bättre affär. Ändå, se till att det du köper är lämplig för din Land Rover. Fråga om garantin även innan de köper en reservdel.
  4. Hitta en Land Rover delar leverantör på nätet. Detta är ett mycket bekvämt alternativ för dig att hitta Land Rover del som du behöver. Bläddra igenom leverantörens online katalog och söka efter den del som du behöver. Wholesalelandparts.com är ett exempel på en online-leverantör. Kontakta dem och be om en offert. Frakt är gratis för beställningar över 40€. Se till att du beställer rätt del som 20% utsättning avgift tillämpas för returnerade delar.
  5. Byt skadan delen med ditt nya inköp. Du kommer att kunna spara ett par hundra dollar genom att installera den nya delen själv. Om du inte känner dig säker på att göra det själv, hitta en mekaniker som hjälper dig att göra jobbet. Det skulle också hjälpa om du har en vän som är kunnig på Land Rover delar för att övervaka arbetet.

Att köpa en Land Rover slutar inte med köpet ensam

Hur hittar delar för en land rover. Vet du vad en del behöver bytas.
Hur hittar delar för en land rover. Vet du vad en del behöver bytas.

Att köpa en Land Rover slutar inte med köpet ensam. Precis som i alla andra investeringar, bör du förbereda dig med en budget för reparationer och underhållsarbeten. Du bör också göra en del grundläggande forskning om hur man tar hand om din Land Rover. Att göra detta kommer att hjälpa dig att spara tid och pengar på att hålla din Land Rover i form.