E2e

Hur får billån om du har en dålig kredit historia

Även om det kan finnas andra mer personliga och väl

Även om det kan finnas andra mer personliga och väl, mer komplicerade saker från ditt förflutna som du inte kanske kan komma runt, kan en inte så ren kredit historia fortfarande få dig att välbehövliga billån. Trots att en viktig faktor i begagnad bil lån eller refinansiering billån, kan din kredit historia får du fortfarande en hel del på billån. En resurs för personliga eller andra lån som jag rekommenderar är www.creditsources.org - här webbplatsen kan hjälpa nästan vem som helst med någon typ av kredit, hitta finansiering.

Här är några tips som du kan använda om du behöver ha en bil lån godkänd trots en dålig kredit historia.

Hur får billån om du har en dålig kredit historia. Www.creditsources.org.
Hur får billån om du har en dålig kredit historia. Www.creditsources.org.
  1. Experter föreslår att minst en gång per år, du utvärdera din egen kredit rapport och se till att det inte finns några fel inlägg eller felaktiga uppgifter som kan påverka framtida lån. Webbplatsen annualcreditreport.com kan ge dig en gratis kopia av din årliga kredit historia och se själv all felaktig information. Om du hittar någon felaktig information, ta del av och rapportera detta till lämplig kontoret direkt. Kom ihåg att din kredit historia påverkar någon av dina andra transaktioner i framtiden, och inte bara din bil lån. Det kan även visa sig vara att du inte har en dålig kredit historia trots allt, om man tittar på din kredit rapport noggrant.
  2. Var redo med dokumentation som kan fungera som din certifiering för dina inkomster och sysselsättning. Att få dem redo till hands kan hjälpa dig att få det billån mycket snabbare istället för att förbereda dem efteråt.
  3. Innan du beger ansöker om billån , kontrollera din kredit värderingar. Till skillnad från tidigare när den här typen av information endast tillgänglig för långivare, konsumenter och kontohavare själva kan nu komma åt sina kredit värdering. Detta kan vara till hjälp för att ge dig en realistisk och genomförbar billån beroende på din kredit värdering. Få ett lån som du tror kan godkännas i enlighet med din kredit värdering.
  4. Söka ut det bästa alternativet för priser billån. Trots en dålig kredit historia, skulle det fortfarande finnas alternativ runt, och du kan jämföra låneräntor från olika långivare.
  5. Har din bil lån godkänd innan du närmar dig en återförsäljare. Gör det inte tvärtom. Vissa återförsäljare kan slarva och ge dig en bil inte verkligen värt ditt lån. Det vore bäst att du hantera alla dina dokument billån, och bara förlita sig på återförsäljare för själva köpet.

För att ta ditt namn av subprime listan och få en bättre kreditvärdighet, är det bäst att du förbättra din kredit värdering genom att betala i tid och inte sträcka på kredit längre än du kan betala. I så lite som två år av förbättrad kredit, kan du få just det billån refinansieras vid en mycket lägre hastighet. Det kan vara en win-win-situation, även om du börjar ditt lån med en dålig kredit historia. En subprime lån kan även fungera för dig om du vet hur man ska hantera det varje steg på vägen, och det bästa sättet att göra det är genom att granska din kredit och betala i tid. Gör detta åtagande att återhämta sig från dåliga krediter.