E2e

Hur får auto insurance

Bilförsäkringar är en del av livet, många stater kräver fordonsägare att bära en minimal mängd av ansvarsförsäkring för att skydda de andra förare på vägen.

Hur får auto insurance. Besök en lokal myndighet.
Hur får auto insurance. Besök en lokal myndighet.

När vi letar efter Bilförsäkringar, är en av de första saker du behöver göra leta efter en offert. Det finns tre vanliga sätt för att få en offert Bilförsäkringar.

  1. Besök en lokal myndighet. Agenter arbetar som representanter för större försäkringsbolag. En agent är ansiktet av företaget och oftast kan placeras genom Gula Sidorna eller lokala annonser. För att få en offert genom en lokal myndighet, kontakta byrån via telefon och ställa upp ett möte för en tid där du kan sitta ner med inhyrd personal och granska dina behov Bilförsäkringar.
  2. Via Internet. Nästan alla försäkringsbolag erbjuder nu citerar direkt via sina webbplatser. Direkt din webbläsare för att några av de större bärar webbplatser och klicka på länken för "få en offert." Du kommer att bli ombedd att lämna viss information om vilken typ av fordon du försäkrar liksom fordonets förare. Vissa bolag kommer att ge dig en offert direkt, andra kommer hänvisa dina uppgifter till en lokal agent som kommer sedan att kontakta dig med en offert.
  3. Via telefon. Det tredje vanligaste alternativet för att få en offert för Bilförsäkringar är att ringa försäkringsgivare via telefon. Företag som Geico och 21: a århundradet har satt upp stora callcenter som kommer att ta dina uppgifter och ge dig en offert direkt via telefon.

Efter att ha inhämtat offerter för Bilförsäkringar, måste du granska omfattningar som erbjuds för varje citat att se till att du jämför liknande produkter. Vissa företag kommer att erbjuda tjänster som vägassistans, bogsering, uthyrning ersättning täckning och medicinsk betalning täckning. Var noga med att notera vilka tjänster som ingår, samt vilka gränser försäkringar tillhandahålls inom citat.

Via internet. Via telefon.
Via internet. Via telefon.

Slutligen, se till att se över gränserna för täckning när man överväger vilken bärare citat att välja. De flesta auto försäkringar kommer att ge täckning för din bil på "faktiska kontantvärdet", som definieras som det aktuella värdet på din bil efter att ha tagit hänsyn till avskrivningar. Gränser för försäkring spelar in när man överväger de ovan angivna tjänster samt ditt ansvar täckning. Ansvar täckning är mängden täckning du har för skada på egendom eller personskador som du eller föraren av bilen orsakar en tredje part.

Efter att ha granskat dina citat och tittar på skillnaderna mellan politik, kan du nu ett välgrundat beslut om din auto försäkring.