E2e

Hur en smart bil arbete?

Införandet av Smart bil till våra vägar är ett revolutionerande sätt att rädda oss från skärselden av stigande gaspriser. Även kallad den intelligenta bilen i europeiska termer, kom Smart bil om från partnerskapet för DaimlerChrysler och Nicolas Hayek, mannen som uppfann Swatch klockor. Förverkliga sina ideologier att göra en bil som är liten i storlek men stor på ekonomi, tillsammans byggde sin första Smart bil 1997. Termen Smart myntades av en kombination av Swatch, Mercedes och ordet "konst."

Smart Fortwo

Smart Fortwo, som ursprungligen kallades Smart City Coupe, introducerades för första gången 1998 på Paris Motor Show. Det har sina motorer i den bakre, och termen "Fortwo" härstammar eftersom det rymmer två personer i fordonet. Det finns tre olika Fortwo modeller: Pure, puls och passion. Dessa modeller kommer med anständiga 61-hästkrafter motorer. Pure och Pulse kommer in med en automatiserad manuell växellåda utan användning av en kopplingspedal. Den är utrustad med ett Softip överföringssystem med vilket föraren kranar spetsen på växelspaken för att växla. The Passion är den enda modellen med en automatisk växellåda.

Hur en smart bil arbete? Smart Fortwo.
Hur en smart bil arbete? Smart Fortwo.

Tack vare sin lilla resning är Smart bil befaras vara en farlig bil att köra med tanke på storleken på andra bilar på vägarna. Detta är anledningen Smart utformat Fortwo med en fantastisk försvar genom användning av Tridion stål säkerhet skal, vilket ger en extra stötabsorberande försvarsmekanism. Sådan är fallet, måste motorns sättas på baksidan. Den bästa delen om att bygga den här bilen är att tillverkaren ansåg med återvinningsbara och utbytbara paneler bodykit, vilket gör bilen lätt anpassningsbar.

Smart producerade också sin linje av fyra seaters genom smarta Forfours och Smart Roadster, men på grund av mycket låga försäljningen, slutade Smart sin produktion. På grund av de enkla stilar av smart fortwo linjer, öppnade de upp ett nytt partnerskap med Mercedes överväga att lägga till fler mönster bodykit till Smart bil genom Smart BRABUS utgåva. Även om det fortfarande med två flygstolar, den extra vikten av sina interiörer och kropp design kit gjort den här bilen lite långsammare än andra Fortwo modeller.

Med den branta konkurrensen bland biltillverkare, kom Smart med utvecklingen av microhybrid Fortwo versioner. Detta ger Ökar bränsleeffektivitet 55 miles per gallon från sin ursprungliga 50 miles per gallon konsumtion.

Hur en smart bil arbete?
Hur en smart bil arbete?

Nyare forskning och utveckling av smarta bilar är inriktad på produktion av helelektriska Fortwo modeller. Försök inleddes i London 2007, och fordonet fortsätter att ges gott om rampljuset i revolutionen den smarta bilindustrin.

Eftersom Smart biltillverkning fokuserar på sin andra generation modeller kan framsteg inom vissa funktioner och prestanda ses. Från sin ursprungliga längd på 250 cm, är den nuvarande modellen nu på 269 cm, akta användare förslag att lägga till mer utrymme till bilen.