E2e

Hur du tar bort en bilstereo från en Ford Fiesta

En Ford Fiesta brukar beskrivas som en europeisk kombi

En Ford Fiesta brukar beskrivas som en europeisk kombi. Även om det är kompakt, är det i allmänhet föredraget för dess rum interiör. Den finns i olika modeller. Det kan ha tre, fyra eller fem dörrar. En av dess mest gillade funktioner är dess stereo. Det är bekvämt beläget precis vid mitten av konsolen.

Hur du tar bort en bilstereo från en ford fiesta. Kolla om det du har är en sjätte generationens ford fiesta.
Hur du tar bort en bilstereo från en ford fiesta. Kolla om det du har är en sjätte generationens ford fiesta.

Notera att den inbyggda stereo för din Ford Fiesta kan ha vissa begränsningar. Det gör att du kan lyssna på radio medan du är på väg. Nu, om du vill uppgradera den och njuta av fördelarna med att ha extra funktioner måste du få en ersättare.

Förstå att nya funktioner för bilstereo införs från tid till annan

Förstå att nya funktioner för bilstereo införs från tid till annan. Biltillverkarna uppmanas att ingjuta de senaste trenderna och utvecklingen i sina bilstereor. Så om du funderar på att skaffa en bilstereo med en MP3-spelare eller en enhet med ett navigationssystem som är helt integrerat, så måste du lära dig hur korrekt att ta bort din Ford Fiesta är inbyggda komponent. Här är de inblandade steg:

  • Kolla om det du har är en sjätte generationens Ford Fiesta. Om det är så, börja med att få DIN frigöringsnycklarna. De är viktiga för att ta bort din bilstereo. Få inte panik. Du kan enkelt beställa DIN frigöringsnycklarna från ett antal bildelar centra i din ort.
  • Flytta din Ford Fiesta. Parkera den på en plan mark.
  • Du är redo att gå vidare när du har fått DIN frigöringsnycklarna för din Ford Fiesta-modellen. Fortsätt genom att hitta spåren på bilstereon. Det finns fyra av dem. Du bör se två hål på varje sida av din bilstereo.
  • Skjut eller infoga DIN frigöringsnycklarna i skårorna (eller hål) som du hittade på varje sida av din bilstereo. Observera att dina DIN frigöringsnycklarna har en tydlig form. De är formade som en hästsko. Så se till att tips eller ändarna, formad som en hästsko, är de riktade direkt i spåren (eller hål).
  • Du kan behöva tillämpa ett visst tryck när du skjuter eller infoga alla dina DIN frigöringsnycklarna. När alla DIN frigöringsnycklarna har placerats, är bilstereon är redo att dras ut från bilens mittkonsol. Försiktigt ta ut det mot dig.
  • Inse att din bilstereo fortfarande är ansluten vissa wirings. Så förbereder att koppla dessa ledningar innan du äntligen få ta bort din bilstereo. Delta med ISO kontakten först. Sedan är nästa antennanslutningen. Koppla ur den också. Efter det, kolla in antennanslutningar. Eftersom alla ledningarna finns precis bakom bilstereon bör detta sista förfarande vara svett. Din uppgift är att helt enkelt bort alla ledningarna.

Placera din bilstereo på en säker plats

Placera din bilstereo på en säker plats. Hålla den i gott skick. Du kan hitta en intresserad köpare som helst snart. Naturligtvis är din nästa utmaning installerar uppgraderade bilstereo. Om det är helt ny, det kommer säkert med en instruktions manual. Se den och strikt följa riktlinjerna. Om det är andra sidan bör din säljare kunna hjälpa dig.