E2e

Hur du tar bort en bils pinstriping

Inte alla är lyckliga nog att få en helt ny bil

Inte alla är lyckliga nog att få en helt ny bil, färsk med endast de uppgifter som anges under köpet. De flesta av oss hamnar skur de många används bilhandlare i vårt område i hopp om att finna att anständigt bil. Och om vi har tur nog att någonsin snubblar på så mycket, efterlängtade 1974 Camaro, är chansen några blommor eller låga klistermärken, minnen av en inte så avlägsen Hippie tidigare, don sidopanelerna i bilen. Här är några tips om hur man tar bort fula pinstripes på din begagnade nyligen inköpt bil.

Hur du tar bort en bils pinstriping. Vara säker allt du behöver är förberedd.
Hur du tar bort en bils pinstriping. Vara säker allt du behöver är förberedd.
  1. Vara säker allt du behöver är förberedd. Ta bilens pinstriping kräver tålamod. Detta är anledningen till att ha allt som behövs inom räckhåll för helgen projektet kommer att vara till stor hjälp för att undvika onödiga förseningar. Köp en burk dekal remover från din lokala biltillbehör och hushåll butik. Om detta inte är tillgängligt, kan du använda en rost remover produkt som WD40. Har några trasor, mikrofiberduk och trampdynor skrubbning för reningsprocessen. Dessutom kan en av bilvax skulle vara bra att avsluta projektet. Slutligen bör en kraftfull hårtork också praktiskt om vissa primning på pinstripes är nödvändig.
  2. Rengör och förbereder din bil. Ta bort pinstripes kommer att vara mycket snabbare om du börjar med en ren bil. Se till att du slang ner och torka bilen ren och torr innan borttagning av pinstripes.
  3. Bedöm hur tufft jobbet kommer att bli. Car pinstripes antingen är målade på eller klistermärken. Innan du fortsätter, utvärdera hur djupt sittande pinstripes är så att du vet hur mycket av den starka dekal eller rost remover kommer att behövas för att göra jobbet. Kom ihåg att dessa rengöringsmedel innehåller mycket potenta kemikalier som inte bara farliga för din hälsa, men bilens överrock också. Du vill inte hamna med för mycket och se hur rengöringsmedlet äter bort på bilens färg.
  4. Börja ta bort bilens pinstriping. Det kan vara nödvändigt att prima kritstreck lite med användning av hårtork. Se bara till att du inte applicerar för mycket värme som det oundvikligen kommer att resultera i flisas billack. När dekalen lossas, kan du börja nu peeling bort bilens yta. Om priming inte göra susen, sedan spraya lite dekal eller rost remover på de pinstripes. Lämna den där i ca 2 minuter och torka den ren efteråt. Upprepa processen för att eliminera fast lim.

När alla pinstripes framgångsrikt bort, kan du avsluta nu av med vaxa bilen. Se bara till att du byter ut locket på dekalen eller rost remover ordentligt och förvara det utom räckhåll för barn räckhåll för att undvika olyckor.