E2e

Hur du spårar fåglar

Bird migration är inte en ny term

Bird migration är inte en ny term. Varje år fåglar flyttar på jakt efter mat och bättre boende levande. Dessa fåglar är tvungen att resa till andra områden för att få bekräftelse på sin överlevnad. Nya innovationer har banat väg för en mer exakt, relativt tillförlitlig och enklare process för att spåra fåglar. Idag spårning fåglar kommer inte längre vara så komplicerat som det var innan.

Här är några steg och tips du kan använda för att spåra fåglar.

Hur du spårar fåglar. Kontakta en organisation som är tillgänglig för dig.
Hur du spårar fåglar. Kontakta en organisation som är tillgänglig för dig.
  • Kontakta en organisation som är tillgänglig för dig. Det finns ett antal av dem som erbjuder dig en möjlighet att frivilligt. Några av dessa organisationer kan grunda nära ditt område. Eftersom inte alla av dem erbjuder mat och logi för dig, upprätta en särskild ordning för det. Lyckligtvis kan en viss organisation erbjuda dessa arrangemang gratis. Varje organisation har ett antal kapitel också. Välj den närmaste och mest praktiskt att din plats. Listan över organisationer inkluderar: National Audubon Society, kanadensisk övervakning av migration Network, North European Migration, Dungeness fågelstation och International Shorebird Survey.
  • Använd geo-locator utrustning i form av ryggsäck för fåglar. Denna spårning sensor är mycket lätt, ännu lättare än en krona. Även om det är mycket liten i storlek, kan den ge korrekt information om flygtider, mönster riktning, flygande fart liksom alla stopp över att fågeln bär enheten tog. Med alla dessa uppgifter tillsammans, är det lättare att identifiera fågeln och dess flockens nuvarande plats i en viss tid.
  • Använd satellitinformation för spårning i mark fåglar. Nyligen har forskare upptäckt ett nytt sätt att spåra pingviner i kontinenten Antarktis. Denna metod användes för att lokalisera kolonier samt förlorade incidenter. De införde en strategisk användning av satellit input från yttre rymden med hjälp av pingvin s fläckar avfall som tydligt ses därifrån. Tillkomsten av denna metod var oväntat. Den British Antarctic Survey har hittat ett sätt av en slump. Nu följer pingvin s avfall kommer att leda dem till deras önskade spårning destination.
  • Använd mikrovågsugn telemetri för att spåra tung vikt fåglar som örnar. Mikrovågsugn telemetri teknik har utarbetat Terminaler Platform Transmitter (PTTs) som är särskilt utformade för spårning flyttfåglar. Några experiment görs för att bevisa hur effektiv denna gadget är. Från tid har nya förbättringar gjorts för att göra det mer tillmötesgående för fåglarna. Från 95 g, har dess vikt minskats till 20 gram. Denna förbättring gav vika för övervakning av fåglar utan att bära dem för mycket bagage. Storleken på PTTs är starkt beroende av att bygga om de fågelarter som du vill spåra. Dessutom har det faktum huruvida särskilda arten är en avlägsen invandrare eller inte också en vikt i valet av lämpligt PTT att använda.

Spåra fåglar som vetenskaplig uppgift har många fördelar för både mänskligheten och fåglarna själva. Genom att veta inför väg flyttfåglar kan olika miljöorganisationer förbereda i förväg en lämplig temporär naturlig bostad för dem. Sant att på grund av deras migration skulle organisationerna vill hålla dessa flygande varelser i optimal hälsa.