E2e

Hur du ser på höstens flyttfåglar i Florida

För människor som gillar fågelskådning

För människor som gillar fågelskådning, Florida är platsen att vara. Det har den största mångfalden av fågelarter i hela staten. Du kan hitta flyttfåglar till och från Florida särskilt under hösten. Det finns även en flyttfågel fördrag lagen som skyddar dessa fåglar från jägare. Om du vill maximera din fågelskådning erfarenhet i Florida, här är några saker att göra.

Hur du ser på höstens flyttfåglar i florida. Om du inte vill vara begränsad på de platser du kan gå besöka.
Hur du ser på höstens flyttfåglar i florida. Om du inte vill vara begränsad på de platser du kan gå besöka.
  • Först och främst kan du gå fågelskådning turer i Florida. De är mycket populära, särskilt under övergångstiden, vilket är från början av mars till juni för vårsäsongen och början av juli till oktober för höstsäsongen.
  • Om du inte vill vara begränsad på de platser du kan gå besöka, kan du forskning på dessa platser själv. Upptäck de olika fågelskådning hotspots i Florida. Varav en är Everglades nationalpark, där du kan hitta en stor mångfald av fågelarter som papegojor, röda whickered bulbuls, parakiter, pelikaner, etc. Det är bra att alltid vara utrustad med en kikare om du besöker Florida , man vet aldrig när det kan finnas fåglar att titta på.
  • Nästa plats att besöka skulle vara djurlivet härbärgen. Geografi och ekologi Florida gör den lämplig för fågel vilda djur att växa. Det är en flyttfågel korridor, varför det finns många olika fågelarter som vuxit till kärlek Florida och började leva där. Några av de platser att besöka är Merritt Island National Wildlife Refuge, JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge och St Marks Wildlife Refuge. I alla dessa platser, hittar du olika typer av fåglar som kommer att fylla din fågelskådning aptit.
  • Om du ska till Florida i september månad, se till att delta i Florida Birding Festival hålls i Clearwater. Inte bara kommer du att få titta på flera flockar av flyttfåglar, skulle du också känna andra fåglar entusiaster som du kan få dela fler upplevelser med.
  • Efter härbärgen, kan du besöka naturliga hamnstyrelse konserver. Det är där skadade djur förs och tas om hand. Det finns en i Neapel kallas Conservancy of Southwest Florida och ytterligare en i Orlando, som är Disney Wilderness Preserve.
  • Ett annat ställe att besöka skulle vara Florida Keys. Under hösten migrera perioden passerar de genom denna plats att gå söderut till tropiska platser.
  • Vissa påminnelser, om du besöker många olika platser, är det viktigt att ta med en karta med dig. Också bära solskyddsmedel, eftersom du sannolikt skulle vistas utomhus titta på fåglar hela dagen. Du kanske också vill ta insektsmedel när man går till härbärgen. I naturen finns det många små insekter på marken och på träden, vill du inte att de kryper på dig när du är upptagen fågelskådning.

Bortsett från de nämnda sådana

Bortsett från de nämnda sådana, det finns många fler fågelskådning områden i Florida. Det är bra om Florida är att du kan hitta fåglar flockas tillsammans även i tätorter. De fågelrika platser är fortfarande i det vilda. Du måste gå till dessa platser för att maximera din fågelskådning erfarenhet.