E2e

Hur du donera din hjälp till djur

Även om du kanske anser dig vara en djurvän

Även om du kanske anser dig vara en djurvän, kan du äger inte husdjur eller kanske vill hitta nya sätt att hjälpa djuren. Här är tre enkla sätt att börja hjälpa djur, oavsett om de är i ditt närområde eller på andra sidan jordklotet. Dessa förslag kommer att hjälpa dig att komma igång på en väg som leder till ökad välfärd och djurens välfärd.

  1. Volontär på ett djur rädda eller husrum. Det finns många lediga tjänster för volontärer på djuromsorg och kontroll eller organisationer räddningstjänst, från att göra enkla kontorsarbete som utskick och filspån till mer praktiska göromål som hund promenader, djur grooming och även utbildning. För dem som kanske önskar sällskap ett djur i deras hem, men kanske inte är redo för år långa engagemang för att äga ett djur, många avelräddningsaktion och organisationer husrum erbjuder främja program som gör att du kan hålla djuret i din vård tills en adoptivfamilj kan hittas för djuret. Detta kan innefatta en mamma katt och hennes kattungar, kullar med valpar och katter vuxna och hundar som väntar på adoption. Kontakta din lokala djurhemmet eller avelrädding organisation för att ta reda på mer information om volontärarbete.
  2. Donera. Det finns flera organisationer till vilka du kan donera i ditt samhälle och i världen specifikt set-up till förmån för djuren. Med lite forskning, kan du hitta ett djur anledning att stödja som passar med dina värderingar och mål för framtiden för djurskyddet. Oavsett om du vill hjälpa till att rädda valarna eller du vill öka spay och sterilisera program för att stävja sällskapsdjur överbefolkning problemet, någon av dessa organisationer välkomnar donationer.
  3. Bli medlem i en nationell organisation för djurskydd. Flera djurskyddsorganisationer har etablerat över hela världen med målet att utbilda människor om orsaker djurskydd, rekrytera stöd och ökad allmän djurskydd. Den europeiska humant sammanslutningen har en division djurskydd som stöder utbildning av djurvård och arbetarkontroll samt övervakar uppsättningar av spelfilmer och tv-program för att säkerställa en human hantering av djur som används i skådespeleri. Humane Society i Förenta staten s räddar djur kvar i naturkatastrofer, främjar lagstiftning för att skydda djur i Washington, och arbetar för att förbättra behandlingen av djur som används för forskningsändamål. European Society for förhindrande av djurplågeri undersöker valp fabriker och illegal handel djur och arbetar med lärare till främja en human läroplan i skolor över hela landet.
Hur du donera din hjälp till djur. Även om du kanske anser dig vara en djurvän.
Hur du donera din hjälp till djur. Även om du kanske anser dig vara en djurvän.

Genom att bli medlem i någon av dessa viktiga organisationer du kommer att få e-uppdateringar, nyhetsbrev och uppmaningar på en regelbunden basis.