E2e

Hur att välja rätt däck och hjul

Letar du efter en bra uppgradering för din lastbil

Letar du efter en bra uppgradering för din lastbil, bil eller SUV? Uppgradera dina däck och hjul kombination är en bra sätt att uppgradera ditt barn. Men det finns en hel del alternativ för fixering hjul och däck som du hittar dig själv problem med att få rätt storlek. Du är i tur för dig just snubblat på en artikel som kommer att hjälpa dig att välja rätt däck och hjul.

  1. Mät upp. Vet diameter, bredd, bultmönster, backsteg och offset av din ratten. För däck vet tre siffror: den däckbredden i millimeter, den andra bredden mätt från sidovägg till sidovägg när däcket lossas och bildformatet är höjden på sidoväggen i termer av procent av slitbanan bredd.
  2. Få rätt däck och hjul. Efter att ha fått de rätta måtten, är du redo för detta nästa steg. Stick med en backspacing och offset som är nära din fabrik hjul. En överdimensionerad däck kommer i kontakt med FENDER väl som den vänder eller träffar stora knölar eller hål i vägen. När hjulet har enorm backspacing eller kvittning eller ett däck som är för bred kan gnugga på ramen, styrning eller komponenter suspension orsakar dina däck att slitas ut för tidigt eller komponentfel. Faktiskt eller försöker installera hjul med en backspacing eller förskjutning att alldeles annorlunda från fabriken installationen kan orsaka inre ytor hjulet för att komma i kontakt med din bilens ABS-sensorer, bromsok och armar fjädring. Detta kommer att få dem att bära i förtid. Dessa komponenter och själva hjulen på din bil kan förstöras, för att inte nämna att din kupén börja göra otäcka ljud.
  3. Kämpa lust att få hjul med backspacing och offset som är så upp dina fabriksinställningarna. Den potentiella skador på hjul och andra delar av ditt fordon som de kommer i kontakt med är inte värt det momentana njutning du kan komma från en cool bil, lastbil eller SUV. Enkelt uttryckt kommer en oproportionerligt stor hjul offset eller backsteg få hjulen att skada sig själv och de övriga komponenterna i ditt fordon det kommer i kontakt med.
  4. Välj ut hjulmuttrarna som passar. Om du tror att du är klar när du är klar får rätt däck och hjul, tänk om. Du behöver muttrarna för att fästa hjulen på axlarna av dina fordon. Om du har uppgraderat dina däck och hjul, är chansen standard frågan fabriken muttrarna du hade för de gamla inte passar ditt nya inköp. Köp en uppsättning som fungerar med din hjul och komplimanger dess utseende.
Hur att välja rätt däck och hjul. Få rätt däck och hjul.
Hur att välja rätt däck och hjul. Få rätt däck och hjul.

Eftersom det sista du vill är att äga en uppsättning som inte passar eller som kan förstöra din bil, det är en bra sak du lärt dig att välja rätt däck och hjul.