E2e

Hur att hitta spel födelsedagsfest

Om du planerar en födelsedagsfest, söker du troligtvis efter den perfekta spelen födelsedagsfest. Vare sig du planerar ett evenemang för förskolebarn eller tonåringar, kan vi hjälpa dig att hitta den partyspel som är säker på att behaga dina gäster.

  1. Vet dina gäster. Det är viktigt att tänka ert parti gäster när du plockar spel födelsedagsfest. Kommer du att ha ett brett utbud av åldrar, till exempel vid en stor familj fest, eller en grupp av fem-och sex-åringar från din sons dagis klass? Tänk på att yngre barn inte kan läsa instruktioner och har oftast kortare uppmärksamhet, medan äldre grupper kan spela spel med mera genomarbetade regler.
  2. Följ ditt tema. Om ert parti har ett tema, bör dina spel passa in den. Det kommer inte att begränsa dina spelalternativ mycket, du behöver bara vara kreativ på montering i dina spel. Till exempel, om du har en yttre rymden fest, kan du spela det klassiska spelet försöker göra ett ägg på en sked, men skaka den upp och har spelet på månens yta genom att skivor över kuddar i olika storlekar, former och tjocklekar.

  3. Om du gör en sökning på Internet på "spel födelsedagsfest," du kommer att få miljontals resultat. Medan överflöd är spännande, är det svårt att ta sig igenom utbudet för att hitta det du verkligen behöver. Överväga att lägga till åldersgruppen part gäster (förskolebarn, småbarn, pre-teens, tonåringar, vuxna) till din sökning och dessutom kan du leta efter spel som redan är anpassade för att passa dina teman. En sökning på "förskola pirat spel Birthday Party" kommer att ge mycket mer specifika och hjälpsamma resultat.
  4. Gå till en seriös part webbplats. Det finns flera webbplatser som verkligen specialiserat sig på bra idéer födelsedagsfest, inklusive spel. Sök efter tema först, men känn dig fri att bläddra och anpassa några av sina idéer för att matcha din egen fest motiv. En av de bästa platserna att prova för spel födelsedagsfest idéer är Family fun . Family Fun specialiserat på familj-orienterade aktiviteter, hantverk, spel och idéer part. Deras höga kvalitet webbplats kan du söka efter smala åldersgrupp, intressen och tillfälle, instruktioner är detaljerade och illustreras ofta och de flesta av deras idéer är bergsäkert vinnare.
  5. Några andra platser att prova inkluderar idéer Födelsedagsfest och födelsedag i en låda . Medan Birthday Party Ideas är ofta svårt att läsa eftersom texten är så tät och ofta oredigerade, det är chock full av fantastiska spel som har provats av riktiga människor. Födelsedag in a Box ger parts lager till försäljning, inklusive förpackade spel kit.

Oavsett spel du väljer för din födelsedagsfest

Hur att hitta spel födelsedagsfest. Om du gör en sökning på internet på "spel födelsedagsfest," du kommer att få miljontals resultat.
Hur att hitta spel födelsedagsfest. Om du gör en sökning på internet på "spel födelsedagsfest," du kommer att få miljontals resultat.

Oavsett spel du väljer för din födelsedagsfest, kom ihåg att barnen inte bryr sig om de är komplicerad eller dyr. De behöver bara vara underhållande, så med lite kreativitet kan du vända några klassiker till roliga teman verksamhet födelsedagsfest. Om du har ont om tid, kan du hitta förpackade barnens spel redo för någon typ av födelsedagsfest.