E2e

Hur att finansiera en ny bil

Kanske har du sett prisklasser för ett nytt fordon och undrade om hur man finansiera det, så du har sökt efter den här sidan. Du har kommit till rätt ställe, läs den här artikeln att lära sig att betala för ett nytt fordon i överkomliga sätt. När du tar stegen nedan för att finansiera en ny bil, tänk på att det är viktigt att verkligen förstå hur budgeten göra-och finans arbete. Om du vill ha en riktig kant när du arbetar med bilförsäljare, då du kanske vill plocka upp några klasser att lära sig mer om redovisning och finansiering. klicka här för gratis information om online skolor som kan hjälpa dig med detta.

För att finansiera ett nytt fordon:

  1. Ställ din budget. Innan du ens väljer en ny bil, måste du veta hur mycket du har råd att spendera på din månatliga budget. Lista din månatliga inkomster och besparingar, lista alla dina månatliga utgifter, och få skillnaden mellan de pengar som du får och de pengar som du spenderar. Balansen du beräkna fungerar som en riktlinje för att välja den nya bilen som passar i din budget.
  2. Välj din nya bil. Tänk på din budget, dina transportbehov och vanor i ditt val bil. Vet priset sortiment av önskade bilar genom att titta på annonser, surfar på nätet, besöker fordonsindustrin butiker och fråga runt. Om du planerar att ta ett nytt hyresavtal, vet körsträcka och tidsbegränsning av hyresavtalet, de månatliga betalningarna och extra kostnader.
  3. Vet dina betalningsalternativ. Nu när du har minskat din lista över önskade nya lastbilar eller bilar enligt dina transportbehov och budget, vet dina betalningsalternativ för bilarna. Shop runt för att jämföra priser och betalningsalternativ olika säljare. Du kan chans på nya bilindustrin som erbjuds till ett rabatterat pris, t.ex. nya handels bilar. Vet de finansiella andelen långivare och banker, få godkänt av en långivande bolaget för att finansiera fordonsindustrin genom företaget i stället för att betala i en takt som bestäms av fordonsindustrin säljaren.
  4. Bestäm din handpenning. Kontakta din månatliga budget för att veta hur mycket att spendera så delbetalning för din nya bil. Ta notera att större handpenningen du gör, desto mer sparar du på lång sikt. Detta beror på att dina extra månatliga betalningar ackumuleras intresse.
  5. Bestäm din betalning varaktighet. Finansiering ett nytt fordon innebär att du betalar ett fast belopp för den på månadsbasis tills du har betalat hela beloppet. Om du planerar att spendera en liten summa varje månad, förvänta sig att du betalar för det längre och det totala priset du betalar är högre. Om du är bekväm betala ett högre belopp i en månad, kommer du fylla dina betalningar snabbare.
  6. Prata med säljaren. När du har planerat din ekonomiska strategi går till fordonsindustrin säljaren och förhandla om nya bilen priset genom att jämföra den med de kurser som ges till dig av en långivande bolaget. Stannar inte vid en säljare, gå till olika säljare och se vilken som ger dig det bästa erbjudandet.
  7. Betala din medlemsavgift. När du har fått din nya bil, kom ihåg att betala för det regelbundet. Du behöver inte juridiskt äger bilen om du inte har betalat för det helt, om du slutade att betala för det, kommer din bil återtas. Om du har ett giltigt skäl för att inte ge betalningar i tid, prata med din långivare eller säljaren.

Finansiering ett nytt fordon är lätt

Hur att finansiera en ny bil. Vet dina betalningsalternativ.
Hur att finansiera en ny bil. Vet dina betalningsalternativ.

Finansiering ett nytt fordon är lätt, men det kräver disciplin och tålamod för att betala din månatliga avgifter regelbundet. Du kan bo motiveras av att fortsätta att ta online klasser i ekonomi - du får lära dig hur marknaderna och investera arbete och du kan hitta nya sätt att hantera dina pengar så varje dollar sträcker längre. Oroa dig inte, du kommer att vänja sig, och du kommer att köra egen bil på nolltid.