E2e

Göra egna kit auto kroppsdelar: bil kroppsdelar och kit

Upptäck hur du kan använda en kropp kit för bilen anpassa och se de unika resultat

En bil bodykit kan du anpassa din egen bil så att det ser elegant och unik. Det finns gott om från hyllan alternativ för de flesta bilmodeller. Dock vara beredda att investera en massa tid och pengar för att skapa din egen unika look med bil anpassning .

Göra egna kit auto kroppsdelar: bil kroppsdelar och kit. Har kit auto kroppsdelar gjorda delar.
Göra egna kit auto kroppsdelar: bil kroppsdelar och kit. Har kit auto kroppsdelar gjorda delar.
  1. Utforma bodykit. Förbättra kroppen av din bil genom att lära hur man gör en kropp kit innehåller ofta lägga en spoiler och effekter marken eller kjolar och ändra stötfångare och grillar i bilen. Du kan göra nästan vad som helst om du är kreativ. Titta online eller på egen bil visar idéer för kit auto kroppsdelar. Rita din design på papper eller i ett datorprogram som CAD eller Photoshop och du hittar kan du anpassa din bil med den mest unika av byggsatser karosskomponenter.
  2. Skapa formen. I de flesta fall organ kit är tillverkade av glasfiber eller plast. För ett anpassat utseende, är det bästa alternativet en fast, formbar plast. För att skapa detta behöver du en form för att ställa och forma plasten. Det är oftast bäst att ta din design till en butik som kan skapa formen eller ändra en befintlig form för att rymma din design. Skapa din egen mögel kan kosta tusentals mer än att köpa en kropp kit från en återförsäljare så kontakta din lokala Custom Shop för hjälp.
  3. Har kit auto kroppsdelar gjorda delar. När formen är sluten plasten hälls i formen och upphettades till ställa plasten. Även detta är bättre görs av en professionell eftersom han kommer att ha utrustning för karossdetaljer. Med hans hjälp kan du se din design till liv.
  4. Fäst kit delarna. Varje del av stötfångaren till spoilern måste fästas ordentligt på ditt fordon. Bultad på delar är säkrare än pinnen på versionerna så se till att din design inkluderar möjligheten att göra säkra sömmar mellan bilen och bodykit.
  5. Prep kit för färg. Beroende på vilken typ av plast och din design, kommer satsen kräva olika prep arbete för att göra det klart för din egen lack.
  6. Måla effekter. De bästa kits anpassade kropp verkar smidigt från kroppen av fordonet. Detta innebär ofta att hela bilen får en anpassad färg jobb när kroppen är installerad. Lägg lågor, glitter, ränder eller andra effekter som passar känslan av din nya, slankare bil.

Göra en kropp kit är svårt och dyrt att göra hemma men lite hjälp från din lokala butik kan du designa och skapa ett unikt utseende för din bil - oavsett om du är parkerade, fortkörning eller drivande längs vägen.