E2e

Hur som värd för en fest hösten middag

Nedgången är en av de bästa tiderna att vara värd för en middag

Nedgången är en av de bästa tiderna att värd för en middag. Under sommaren, en massa människor är av att spendera lite tid med familjen och semester. Under hösten, men de flesta är tillgängliga. Här är hur du kan vara värd för en lyckad fest falla middag.

  • Gäster. Först av allt, bestämma gästlistan för din fest. Så mycket som möjligt bör du använda ditt fall middag för att få människor samman och expandera nät. Detta betyder att du inte ska fokusera på endast en uppsättning av vänner, men alla du känner. Detta gör att människor som inte känner varandra att äntligen träffas. Bjud in folk från jobbet, bjud in dina vänner och bjud din familj. Den blandade och varierad blandning av människor kommer att bidra till att krydda upp saker.
  • Sittplatser. Därefter bestämmer sittplatser arrangemang för supé. Även om du planerar en informell middag, bör du fortfarande starta upp med sittplatser arrangemang. Medan formulera bordsplaceringen, bör du se till att människor som redan känner varandra inte sitter ihop. Målet är att få folk att mixa och mingla, och du kan inte göra detta är om du sittplats ihop människor som redan är vänner med varandra. Men även om målet är att blanda upp bordsplaceringen, bör du ändå se till att du anser att gästens personlighet. Det är bara vissa människor som inte bör sitta bredvid varandra.
  • Tasking. Ett bra sätt att göra partiet mer livlig och deltagande även för gäster är att ge alla en uppgift att utföra. Till exempel, tilldela vissa gäster att välja musiken till middag, och låta andra göra menyn. Några av gästerna kan servera den första kursen, medan andra kan tjäna de andra kurserna. Du kan även be några av dina vänner att hjälpa dig laga rätter för middag. Detta kommer inte bara att göra förberedelser inför hösten supé lättare, men kommer också att ge gästerna en möjlighet att visa upp sina färdigheter.
  • Isbrytare. Därefter tänker upp några isbrytare under hösten supé. De isbrytare är tänkta att göra människor mer bekväma med varandra. Till exempel, kan du värd några enkla spel som alla kan delta i.
  • Bar. Så mycket som möjligt, bör du även konfigurera en bar för hösten supé. Om du har en bar, kommer människor att ha en anledning att stå upp och blanda med andra - även de som inte sitter bredvid. Bara se till att din bar har tillräckligt med drinkar för att tillgodose de olika smaker som dina gäster har. Se också till att baren öppnar först efter middagen själv, så att gästerna kommer att tvingas att prata med säte kompisar innan vi går vidare och prata med andra. Med en bra sits planen får dina gäster inte ens behöver söka efter sina egna vänner, och kan bara dricka med sina nyfunna vänner.
Hur som värd för en fest hösten middag. Nedgången är en av de bästa tiderna att vara värd för en middag.
Hur som värd för en fest hösten middag. Nedgången är en av de bästa tiderna att vara värd för en middag.

Slutligen, se till att du anser att dina gäster matpreferenser. Om det är veganer, till exempel, måste du skapa en separat skål för dem. Också be om särskilda födoämnesallergier att en del av dina gäster kan ha. Med dessa steg, bör du kunna ta emot en lyckad fest falla middag.