E2e

Hur man samla disney minnessaker

Barnet i dig känns alltid nostalgisk

Barnet i dig känns alltid nostalgisk, ibland även extatisk, när du hör ordet Disney. Varför? Antingen du har blivit kär i en av Disneys underbara karaktärer eller du har goda minnen av att besöka en av de fantastiska Disney parkerna. Oavsett om du såg en Disney-film eller om du gick till en Disney park, kan din upphetsning har präglats av Disney minnessaker som du fick. Nu, om du vill lägga till mer till din Disney minnessaker, här är några snabba tips. Läs på:

Begränsa din samling till en viss kategori

Begränsa din samling till en viss kategorisering y. Till exempel kanske du vill först koncentrera sig på att samla Disneyfigurer från en viss Disney-film. Om Cinderella är din favoritfilm, samla Cinderellas miniatyr dockor. Så, har du Askungen, sin drömprins, hennes elaka styvmor, hennes tre styvsystrar, hennes fé, och alla hennes kära vänner djur. Ditt beslut att begränsa din samling skulle göra det mycket mer hanterbart. Du samlingen skulle också vara en-av-a-kind och säkert närmare ditt hjärta. Hur som helst, bortsett från de små dockor, kan du också investera din tid i att leta efter andra objekt som målarböcker, stoppade leksaker, plastleksaker, affischer, spelkort, och många fler.

Vet var att handla

Hur man samla disney minnessaker. Begränsa din samling till en viss kategorisering.
Hur man samla disney minnessaker. Begränsa din samling till en viss kategorisering.

Vet var att handla. Om du är bekväm i shopping på nätet, har eBay spännande fynd. Allt du behöver göra är att söka bra. Det finns också en hel del aktiva diskussioner rum där som tillgodoser mer till Disney samlare som dig själv. Gå någon av de forum och utbyta idéer med andra Disney entusiaster. Det finns också ett antal webbplatser som säljer bra Disney objekt. De mer populära och betrodda platser är fantasier blir verklighet och Disney-memorabilia. Dessa webbplatser begränsar inte sina tjänster i bara sälja Disneys produkter. De skapar också mötesplatser för samlare att nonchalant träffas, dela om sina respektive samlingar, och ställa specifika frågor relaterade till sina samlingar. För nya samlare, disneymemorabilia.com är mycket informativ och användarvänlig. Där redovisas och klassificerar Disney objekt i olika kategorier. Den har också funktionen berättelser, senaste nytt, och en hel del andra resurser på nätet för blivande Disney samlare. Ännu viktigare, har det ett avsnitt i att ge idéer om hur man kan förbättra din insamling snåla.

Men om du har tid att resa, kanske du vill planera att besöka en Disney specialitet butik. Självklart är en Disney specialitet butik den perfekta platsen att komma över med unika objekt som är relaterade till din Disney samling.

Eller bättre, gå till Disney parks världen

Eller bättre, gå till Disney parks världen. Det kan innebära en hel del förberedelser, men det skulle säkert göra din jakt mer spännande. Föreställ er upprymdhet i att få souvenir tröjor, muggar, eller one-of-a-kind konstverk, som genom standard, bara uteslutande säljs till eller tillhandahålls i Disneys parker. Som en extra service, skulle Disney parker arrangerar även att dina inköp skickas direkt hem till dig. Det skulle lösa problemet med att bära de Disney objekt runt under din tur eller semester.

Barnet i dig känns alltid nostalgisk. Begränsa din samling till en viss kategori.
Barnet i dig känns alltid nostalgisk. Begränsa din samling till en viss kategori.

Om du är intresserad av att veta värdet av en av dina speciella Disney stycken, försöka gå med i Disney minnessaker forum på nätet. De kan säkert ge svar på dina specifika frågor.