E2e

Hur man köper en antik skolbänk

Skillnaden mellan dagens moderna möbler och antikviteter är enorm

Skillnaden mellan dagens moderna möbler och antikviteter är enorm, och du kan fråga där romantiken har gått. Antik skolbänkar har denna vackra, graciösa och romantisk effekt som du sällan ser eller känner i glas skrivbord och skrivbord skrivande. Samlare över hela världen söka (och slåss) över vad som kan tyckas gammal, rostig och värdelösa för dig, men värdefull för dem.

Tack vare Internet

Hur man köper en antik skolbänk. Ace auction co.
Hur man köper en antik skolbänk. Ace auction co.

Tack vare Internet, antika källor och samlarobjekt är inom räckhåll. Allt du behöver göra är att gå till din favorit sökmotor, skriv vad du letar efter och klicka på sökknappen. Online-auktioner har blivit trend och många har ansökt om Paypal-konton för enkel transaktion. Ebay.com har ett brett utbud av säljare och samlarföremål. Priserna för ett antikt skrivbord från 90 sig 100 US-dollar, medan de fortfarande är i utmärkt skick kan kosta en hel del mer. Vissa webbplatser som säljer antikviteter har sina produkter tillgängliga även på Ebay. Dessa är följande:

 1. goodbyecitylife.com - Denna hemsida säger adjö till stadslivet och hej till land stilar. Det visar bara att woodcrafts är aldrig omodernt.
 2. antik-lane.com - Hus vackra, ovanliga antikviteter såsom stolar, smycken, skrivbord fåfänga och etc.
 3. collectorsweekly.com - Bortsett från vintage poster, har de också blogginlägg från samlare vari eventuella framtida antik samlare kan få tips från. Dessa blogginlägg omfattar även andra antikaffärer i närheten.
 4. antiques.rubylane.com - Visar möbler och organisatör av utsökt smak, passar att läggas i en samlare lista.
 5. thebuddhahunter.com - Denna webbplats Store visar inte bara antika trä skrivbord men även Buddha statyer.

Om du letar efter billiga antika skrivbord, privatpersoner säljer varor till ett pris betydligt lägre än antikaffärer och återförsäljare. De även lägga upp bilder på dem på Internet för din granskning.

 1. detroit.craigslist.org - Erbjuder skolbänkar för endast 20€! Skolan stol är redan ansluten och höjden på skrivbordet är justerbar. Det räcker med att placera en liten dator på toppen. Ett bra köp, men detta skrivbord behöver TLC.
 2. losangeles.craigslist.org - katedern med en hopfällbar stol på 120€ är värt fångsten så länge det är i utmärkt skick precis vad ägaren sa.
 3. bakotopia.com - Denna man säljer en 1900 antikt skrivbord. Inget pris skrivit ännu, vilket innebär en intresserad köpare, kan fortfarande pruta så mycket som han vill.
Skillnaden mellan dagens moderna möbler och antikviteter är enorm. Cooper.
Skillnaden mellan dagens moderna möbler och antikviteter är enorm. Cooper.

Lokala auktionshus eller försäljning garage ger stora antikviteter. Till dem som föredrar plats auktioner, här är en lista över några av dem:

 1. Ace Auction Co -. Hittade i Lafayette, LA, ger deras hemsida förhandsvisningar av antikviteter för auktionen.
 2. Carwile Auktioner - Hem för antikvitet, lantbruk, fastigheter och personliga auktioner egendom. Tillhör är på Cullen, Virginia.
 3. Cooper, Alex Auctioneers Inc - Har varit i auktionen branschen sedan 1924. De erbjuder orientaliska och antika mattor. Scheman för auktionen postas i deras hemsida.
 4. Dans, Steve: Auktioner - Det är auktionsförrättare av personlig egendom som inkluderar antikviteter, möbler, skrivbord sekreterare, bilar och motorcyklar sedan 1972, erbjuder deras hemsida också auktionsdeltagare.
 5. Burchard Galleries - Beläget i Tampa Bay, Florida, erbjuder de online-och plats-auktioner.

Antik skolbänkar är perfekt för dem som studerar hemma. Du måste bara vara påhittig för att hitta det bästa köpet.