E2e

Hur man köper colorized State Quarters

Färglagda State Quarters är ocirkulerade mynt som är USA-präglade för varje stat i USA. Det är mynt som kan lägga en ny dimension till myntsamling. Du kan även starta en ny uppsättning samlarobjekt med bara färglagd statliga kvartalen. Dessa är minnesmynt kvartal med unik design som hedra historia, tradition och de symboler som skildrar alla de 50 delstater i USA. Motiven på baksidan av kvartalet görs oftast av en statlig bosatt och godkänts av delstatsregeringen. Fem konstruktioner släpptes per år och en komplett uppsättning för samtliga 50 delstater kom 1999 till 2008. Det finns nästan 35 miljarder colorized State Quarters som har släppts. Här är några idéer om hur du kan men dessa colorized State Quarters.

  • Kolla in de olika webbplatser som är engagerade i försäljningen av mynt till myntsamlare. Med antalet colorized kvartal som har utfärdats är det mycket troligt att du kommer att hitta dem på nätet. Se till att du kontrollera priserna mot andra webbplatser samt de priser som mynt butiker. Du kan köpa enskilda colorized kvartal eller köpa en uppsättning för ett visst år för utfärdandet.
  • Besök mynt butiker i ditt område. Det är nästan säkert att du hittar colorized kvartal för vissa stater i dessa butiker. Besök andra mynt butiker när du reser ut ur staten. Vissa butiker kan inte visa dessa mynt men du kan alltid fråga om de bär en del colorized håll.
  • Besök forum som drivs av andra myntsamlare att hitta om vissa har colorized kvartal att sälja. Vissa myntsamlare använder dessa forum att placera sina personliga annonser eller mynt handel med andra myntsamlare som är medlemmar i samhället. Vissa kan även vara villiga att handla med dig. De colorized kvartalen är inte så dyra, men så att du alltid bör kontrollera pågående priserna för dessa mynt innan du gör en affär. Du kan kolla in prisintervallet för colorized kvartal i Mynt & björnar , en av de många webbplatser som ägnar sig åt att sälja mynt samlarobjekt. En annan webbplats som du kan bläddra är statliga kvartal försäljning . Granska varje färglagd kvartal på webbplatsen. När du vill köpa måste du också välja var kvartalet har präglats.
  • Om du vet hur man deltar i online-auktioner, leta efter auktioner webbplatser. Detta kan ge dig ett bättre pris för de colorized kvartal som du letar efter. Se till att du gör dina läxor och forskat de faktiska priserna på colorized kvartal innan du bjuder på en auktion. Se till att priset, inklusive frakt faktiskt blir lägre än när du köper ett set eller enskilda delar.
  • Leta efter ad inlägg i mynt insamling tidningar. Vissa samlare kanske vill sälja några av de colorized State Quarters i sin ägo. Be att säljaren för att ge stora färgade fotografier av insamling och ytterligare information. Fråga också om samlingen kommer i en speciell skärm mapp eller skickas som lösa mynt. Om samlingen kommer med en särskild mapp, även kontrollera skick mappen och om det angivna priset inkluderar priset på mappen eller det kommer fri med insamling. Fråga om fraktkostnader och leveransdatum samt olika betalningssätt.
Hur man köper colorized state quarters. Kolla in de olika webbplatser som är engagerade i försäljningen av mynt till myntsamlare.
Hur man köper colorized state quarters. Kolla in de olika webbplatser som är engagerade i försäljningen av mynt till myntsamlare.

Se till att du lär dig allt som finns att veta om färglagd State Quarters och hur man identifierar den äkta varan. Endast behandla ansedda mynt säljare och alltid ställa de rätta frågorna innan du köper.