E2e

Hur man gör jersey ramar

Tröjor är mer än bara uniformer på baseball fältet

Tröjor är mer än bara uniformer på baseball området. Det är också minnessaker som många fans håller. Om du har en tröja som har undertecknats av din favorit basebollspelare, en av de bästa sätten att visa och hålla det säkert är att visa jersey i en tröja ram. Här är hur du kan göra din egen tröja ram från grunden.

Skär plywood

Hur man gör jersey ramar. Skär plywood.
Hur man gör jersey ramar. Skär plywood.

Skär plywood. Ta din tröja och mäta höjd och bredd av jersey. Lägga till ytterligare fem inches till mätningarna för att ge dig måtten för plywood som du kommer att använda för att skapa stöd för jersey ramen. Använd en mätare pinne och en penna för att skissa konturerna för ramen, och sedan ta en såg och använda den för att skära plywood efter storlek.

Skapa ramen

Skapa ramen. För att skapa ramen, ta en träbit pinne och skär dem så att de täcker sidorna på jersey ramen. De träramar bör E åtminstone 01:59 inches i bredd. När storleken för trä ramar har fastställts och skär, är nästa steg att skapa vinklar som gör att du kan passa ramarna ihop. Göra detta genom att skära 45 graders vinkel i ändarna av trä pinnar.

Bifoga. För att fästa ramarna på plats, ta trälim och använda dessa för att fästa kanterna. När limmet har hållit ramarna ihop, ta en bit av spik och hammare dem på plats. Använd små spikar så att dessa inte kommer att vara synlig. Du bör fästa spikarna från baksidan av tröjan ramen för att hålla den främre delen av ramen rent och snyggt.

Lägg vadden. Ta stöd och köp vadd tyg. Skär dessa storlek, och sy sedan på kanterna av tyget med hjälp av en enkel raksöm. Detta kommer att dölja slitna kanter på vadd. När detta är gjort, använda varmt lim för att fästa slå tyget på en matt ombord eller en tunn corkboard. Den corkboard ska spikas på ryggstöd.

Tröjor är mer än bara uniformer på baseball fältet. Skapa ramen.
Tröjor är mer än bara uniformer på baseball fältet. Skapa ramen.

Fästa tröjan. Nästa steg är att du ska fästa Jersey till vadd och corkboard. Stryk ut tröjan först hålla det skrynkelfritt. Lägg i stärkelse från en aerosolspray för att hålla jersey stel och på plats. Därefter lägger jersey på vadden papper och använda stift för att säkra den på plats. Ta en tråd och nål och sy tröjan på vadd tyg. Se till att du döljer sömmarna på baksidan av jersey, för att hålla fronten snyggt.

När jersey sys på vadd, är det sista steget för dig att spika ryggstöd, corkboard och slå på ramen och sedan bifoga ett ark av plexiglas som har skurits i enlighet med storleken på ramen. Du kan lägga till en tråd på ramen och häng jersey i sovrummet eller vardagsrummet.