E2e

Hur man gör det ultimata skugga box

En skugga box anses allmänt vara något slags memento eller tecken på någons tjänst för en organisation. Det är oftast förknippas med att vara en gåva för pension eller separera militära medlemmar. Den ultimata skugga box kommer att vara noga med att inkludera så många av följande som möjligt:

Hur man gör det ultimata skugga box. Flagga: Flaggor är symboler för en idé eller mål som en person tjänar.
Hur man gör det ultimata skugga box. Flagga: Flaggor är symboler för en idé eller mål som en person tjänar.
  • Flagga: Flaggor är symboler för en idé eller mål som en person tjänar. Nationella flaggor fungerar bra för statligt anställda, statligt sjunker fungerar bra för statligt anställda, staden sjunker fungerar bra för stadens anställda och företagets flaggor fungerar bra för företagets anställda. Många skugga lådor kommer att innehålla ett särskilt avsnitt för ett vikt flagga eller flagga kan krympas ner och visas i sin helhet om det innehåller en bild som inte skulle ges vederbörlig kredit, om den förblev vikta. Det är brukligt att alltid vika den nationella flaggan.
  • Badge eller Insignia: Om den person för vilken skuggan rutan menas krävdes för att bära någon typ av särskilt märke eller insignier i utförandet av sina arbetsuppgifter, se till att inkludera det.
  • Band eller Pins: I militären en person som får en prisbelönad ofta får äran att bära en motsvarande band på sin uniform. En samling av band kallas ett "ramverk". Inkludera personens hela racket så att det kan bli beundrad för kommande år och tjänar till att bevara minnet av vad individen gjorde att ta emot utmärkelser. Utanför det militära, kan anställda i vissa organ och bolag utfärdas gratulationer stift för att markera en milstolpe av något slag. En försäljare kan tilldelas en särskild pin för att beteckna ett visst antal gjorda försäljning eller ett visst antal år i tjänst till ett företag.
  • Lappar: Om mottagaren rutan skugga bar en speciell lapp som identifierade den person som en medlem av organisationen, inkluderar det också.
  • Name Tag: Inklusive personens namn tagg i en skugga låda krävs inte, men rekommenderas. Det kommer att göra skuggan rutan allt mer personliga och kommer att göra det möjligt beundrare av lådan för att veta vem det skapades i ära för.
  • Mynt: Militära befälhavare är kända för gjutning egna mynt som skildrar någon form av symbol, logotyp eller slogan viktigt att den organisation de leder. Dessa mynt är sedan ges ut som tacksamhet när en vanlig utmärkelse inte var befogat och när en handling inte bör gå obemärkt förbi. Många människor kan samla en stor samling av mynt under årens lopp. Inkludera så många mynt som du kan när du förbereder lådan, med det viktigaste till medlemmen om alla mynt inte kunna passa.
  • Rank: Slutligen, om den person som mottar skugga rutan höll något slags inom den organisation han eller hon lämnar, försöker visa någon symbol hålls rang. Militär grad visas som ett stift eller en lapp. Arrangera inom ett framträdande område i skuggan rutan för att visa världen den ansvarsnivå som mottagaren uppnås.