E2e

Hur Till Nivå A World of Warcraft Hunter till nivå 70

World of warcraft utjämning

Med över 8 miljoner abonnenter, har World of Warcraft visat sig vara ett otroligt populärt Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG). I spelet, kommer du att skapa en karaktär och omedelbart välja en klass i att bygga din karaktär över tiden. En av de mest populära teckenklasser i spelet World of Warcraft är Hunter. The Hunter präglas av hans förmåga att tämja ett husdjur som kommer att kämpa vid hans sida så länge han önskar.

Hur till nivå A world of warcraft hunter till nivå 70. Joana s 1-70 utjämning guide.
Hur till nivå A world of warcraft hunter till nivå 70. Joana s 1-70 utjämning guide.

Många av de spännande förmågor som definierar Hunter klassen är inte tillgängliga förrän du når en högre nivå. Med den senaste versionen av expansionen "The Burning Crusade", är spelaren kan ta hans karaktär till nivå 70, en ökning från föregående hög av nivå 60.

Kolla in Joana s 1-70 utjämning guide för några bra råd - och om du gillar det, har du fått det nya 70-80 utjämning guide att ta dig ännu högre nu.

Här är två sätt att öka din nivå och alla kretsar kring att få erfarenhetspoäng.

World of warcraft utjämning. Bara att gå döda saker.
World of warcraft utjämning. Bara att gå döda saker.
  1. Slutföra uppdrag. Besök någon stad eller storstad, och du kommer att se tecken med ett frågetecken över huvudet. Detta tyder på att de har ett uppdrag som de skulle vilja din karaktär att ta på. Högerklicka på tecknet för att höra deras begäran, har du då möjlighet att acceptera eller avböja uppdrag. Om du slutföra uppdrag får du erfarenhetspoäng.
  2. Bara att gå döda saker. Förmågan att bekämpa monster är en annan viktig del för att få erfarenhet i World of Warcraft. Venture helst inom Azeroth och du kommer att stöta på fiender. Besegra dessa fiender för att få erfarenhet.

Andra tips för att nivå snabbt inkluderar

  1. Stanna utvilad. När du loggar ut spelet, satte din karaktär inne ett värdshus. Du kommer att se "Zzz" visas bredvid din avatar längst upp till vänster på skärmen och detta indikerar att din karaktär vilar. Med tiden kommer din upplevelse bar ändras från lila till blått och du kommer att få dubbelt så mycket erfarenhet per kill än du gjorde när inte utvilad.
  2. Fight monster som du kan slå. Försök inte att ta på mer än du kan hantera vid släckning. Om du dör, förlorar du inte erfarenhet men du kommer att förlora lite tid samtidigt som de får tillbaka till din kropp.
  3. Hitta en högre nivå vän som kan hjälpa till att driva nivå du. Powerlevling är att ha en vän som lätt kan läka dig och hålla dig i bra skick när du plöja igenom en serie av monster. Detta gör att du kan få mer erfarenhet på kortare tid som du kan ta på högre nivå fiender och uppdrag, utan att behöva vila så ofta.

Dina äventyr i Azeroth kan vara mycket roligt, och en del av det roliga är att se din karaktär växa och utforska nya områden. Utjämning tar tid, oavsett hur du gör det ... speciellt om du vill nå nivå 60 eller 70. På ett minimum, kan du räkna med att sätta i mer än 100 timmar på nätet. Fokusera på rätt nivå uppdrag och fiender kommer att hjälpa dig att nå högre nivåer snabbare expandera Warcraft universum och din erfarenhet som spelare.