E2e

Hur tävla papper flygplan

Papper flygplan är i grunden en leksak plan som bara är gjord av papper. Det kallas också papper plan, papper segelflygplan eller papper dart. Ursprunget till papper flygplan är fortfarande ett mysterium för många människor, men historiska bevisen tyder på att den gamla Kina började använda papper segelflygplan. Men sedan finns det också referenser på användningen av papper segelflygplan av den japanska. Det kan vara svårt att avgöra hur och var papper flygplan ursprung, men en sak är säker: papper flygplan kvar som en allmänt accepterad form av underhållning som en leksak och som ett instrument i papper flygplan racing.

Hur tävla papper flygplan. Till att börja tävlingen.
Hur tävla papper flygplan. Till att börja tävlingen.

Det finns tillfällen när papper flygplan entusiaster planerar kapplöpningstidning flygplan för nöje och underhållning. Om du är någon som är intresserad av att spela papper flygplan och du vill veta hur man tävla papper flygplan, det finns inget att oroa sig för racing papper flygplan inte kommer att ta dig några problem alls.

Det är viktigt för spelarna i pappersflygplan ras att ha en unik strategi för att utforma sina papper flygplan. Det finns flera tekniker som kan integreras i konstruktionen av papper flygplan. Det är upp till fantasin hos spelare hur han kommer att skapa sin segelflygplan som kan överleva på tävlingen. Det finns också olika mönster som kan användas för en mer färgglad sätt att ha en ras papper flygplan. Om du vill ha en liten tävling för bästa papper flygplan konstruktion, kan du göra det, för att lägga krydda till tävlingen. Mer än detta kommer kreativitet varje spelare ska relished.

Till att börja tävlingen

Till att börja tävlingen, någon, allra helst en icke-konkurrent bör signalera kasta av flygplan. När det redan finns en signal att starta tävlingar, måste spelaren kasta helt sina papper flygplan på bara en riktning. För att säkerställa att konkurrensen kommer att vara rättvis måste spelarna uppradade på en enda rak linje. Fastställande av vinnaren är mycket enkelt. Flygplanet som flög längst vinner loppet papper flygplan.

Du kan prova varianter för spelet att bli mer spännande

Du kan prova varianter för spelet att bli mer spännande.
Du kan prova varianter för spelet att bli mer spännande.

Du kan prova varianter för spelet att bli mer spännande. Istället för att landa på det traditionella sättet att ha en med längst flygplan vinna, har de tävlande kastar sina flygplan på ett specifikt mål. Den som kommer till målet först kommer att vara vinnaren av pappersflygplan loppet.

Tänk på höjden platsen där spelarna kommer att kasta sina flygplan från marken. Detta kan bestämma svårighetsgrader av tävlingen och det kommer säkert att ta in mer spänning. Spela så länge du vill med variationer och rundor. Anteckna resultatet av varje lopp för att du ska deklarera vem som är bäst papper flygplan racer är efter du är färdig.


Kom ihåg att njuta på att planera loppet papper flygplan och själva tävlingen. Det är idealiskt att observera kamratskap och sportsmannaanda bland konkurrenter på loppet mer meningsfull.