E2e

Hur man organiserar en klassisk biograf monter

Det är ännu inte adjö för den gamla goda tiden av klassiska europeisk film

Det är ännu inte adjö för den gamla goda tiden av klassisk europeisk film. Även om människor är mer intresserade av att titta på filmer på nätet eller hyra DVD-skivor, kan du ordna ändå en klassisk biograf eller biograf. Visa upp den klassiska filmer från New Line, Regal, och andra stora producenter film utan att behöva installera ett stort rum eller utan att spendera en massa pengar. Hur kan du ha de klassiska show gånger? Följ bara dessa steg:

Hur man organiserar en klassisk biograf monter. Välj den klassiska filmen kommer du att visa upp.
Hur man organiserar en klassisk biograf monter. Välj den klassiska filmen kommer du att visa upp.
  1. Välj den klassiska filmen kommer du att visa upp. Det bästa klassiska filmer är att många av dem är redan i det offentliga rummet. Betydelse, kan du ladda ner en kopia av klassiska filmer utan att behöva oroa sin upphovsrätt. Många lokala klassiska filmer är bra filmer också. Du kan överväga visar upp en Hitchcock film för en hårresande upplevelse. Prova en Charlie Chaplin film för en ljusare filmupplevelse.
  2. Bestäm var du kan få en kopia av den klassiska filmen. Många klassiska filmer är redan idag i deras digitala format. Även om du kan alltid få VHS, Betamax eller rulle-till-rulle film, är det mycket lämpligt att du får ett digitalt format. Digitala format är mer flexibla att använda med de flesta av de moderna apparater vi har nu. Det snabbaste sättet du kan få en digital kopia av klassiska filmer är genom ladda ner dem från online filmen databaser. YouTube kan vara en bra källa till klassiska filmer också. Om inte, försök att skanna din närmaste hus videouthyrning. De måste ha några stora klassiska filmtitlar där.
  3. Förbered "biografen." Du måste alltid ta hänsyn till antalet förväntade deltagare när man reser sig en plats. En liten salong är tillräckligt för ett hundratal åskådare. Ett klassrum, litet centrum, eller Café är okej för en lokal biograf skyltfönster för 50-tal personer. Ditt garage eller källare är tillräckligt om filmen skyltfönster kommer att vara för din familj bara. Var du än väljer är okej så länge det kan ge en aura som liknar de klassiska teatrar. För att göra det bör rummet vara mörkt och nära nog. Ett mörkt rum kan erbjuda bättre filmvisning, medan en nära rum kan ge bättre ljud biograf. Bekvämlighet i caféet, Civic Center, eller auditorium är viktigt för teatern känner också. Se till att den är ren och sval, liknande lokala teatrar.
  4. Förbered den utrustning som behövs för en bio skyltfönster. Ha något som kan spela den klassiska filmer som en DVD / CD-spelare eller en dator. En projektor är också bättre än en stor TV. Men om det TV är verkligen enorma, så det är bättre. Glöm inte stereohögtalarna också. Ju högre högtalarna, desto bättre den totala effekten. Korrekt arrangemang av talarna kan hjälpa för bra ljud produktion. Det är lämpligt att du sätter en stereohögtalare på alla sidor av rummet.
  5. Förbered biljetter och reklammaterial. Med en fri film monter med dina vänner eller familj kommer inte att kräva att förbereda biljetter och reklammaterial. Men för utbildning eller andra ändamål, med biljetter och reklammaterial är tillrådligt och roligt.

Följ bara dessa steg och du kan definitivt ha en oförglömlig klassiker bioupplevelse om du kommer se en ny linje eller Regal klassiska film. Och, eh, glöm inte en hög med varm popcorn under show tider.