E2e

Hur man köper washington auto försäkring

Din historia spelar en roll i ditt bidrag. När du ansöker om Bilförsäkringar i Washington , är det lagligt för auto försäkringsbolag att överväga din personliga kredit historia vid fastställandet dina priser. De vill veta om du kommer att bli en försäkringsrisk, eller om du har en historia av att betala dina räkningar i tid. Liksom, kommer de överväga din ålder, kön, plats, fordon, och tidigare färdhistorik vid fastställandet din täckning och auto försäkringspremier i staten Washington.

Steg 1

Hur man köper washington auto försäkring. Din historia spelar en roll i ditt bidrag.
Hur man köper washington auto försäkring. Din historia spelar en roll i ditt bidrag.

Få några olika citat. Många förare inte inser att olika försäkringsbolag erbjuder olika citat. Du bör ringa runt och prata med olika företag Bilförsäkringar i ditt tillstånd för att se vilka typer av täckning och priser du kan få. Ta både hänsyn innan man kan avgöra att ett policy är en bättre affär än en annan. (Billigare premier inte exakt motsvara bättre erbjudanden på lång sikt.) Börja med att ringa några lokala försäkringsbolag, eller kanske de som du har behandlat tidigare. Men också överväga att surfa på Internet till webbplatser som http://www.allstate.com/ och http://www.statefarm.com/ . Dessa nationellt kända auto försäkringsbolag erbjuder täckning till förare i Washington och erbjuder normalt ganska konkurrenskraftiga priser.

Den genomsnittliga föraren i Washington betalar cirka 630€ per år för auto försäkringsskydd.

Steg 2

Du måste uppfylla minimikrav krav på täckning. När du köper en politik Bilförsäkringar i Washington, måste du se till att den uppfyller minimikraven statens krav ansvar täckning. I Washington, måste du ha minst 18.660€ för enstaka kroppsskada, 37.320€ för total kroppsskada, och ytterligare 7470€ för skada på egendom per olycka.

Få några olika citat. Du måste uppfylla minimikrav krav på täckning.
Få några olika citat. Du måste uppfylla minimikrav krav på täckning.

Som förare i Washington, bör du också vara medveten om att Washington verkar under den skadeståndsgrundande systemet. Så om du är att skylla för en olycka, kommer alla kostnader för offren måste betalas av ditt försäkringsbolag. Dessa inkluderar allt från medicinska och auto reparationer räkningar till förlust av löner och arvoden i samband med smärta och lidande. Så medan Oförsäkrade / Underinsured Bilister Täckning (UM / UMI) inte krävs enligt lag i Washington, det är fortfarande en bra idé. Sådan ytterligare täckning lämnar dig ekonomiskt säkra i händelse av en at-fel olycka i staten Washington.

Steg 3

Du kan utesluta förare i riskzonen från täckning på er politik. Som den primära försäkringstagaren i ditt hushåll kan du lagligt utesluta förare från er politik. Många människor väljer att göra detta för högrisk-förare i deras hushåll. Det tenderar att sänka försäkringspremierna något. Men om du väljer att lämna förare oförsäkrade, förstår att inte på något sätt kommer ditt försäkringsbolag täcker alla krav från en utesluten förare. Han eller hon kommer att ha någon täckning, även i händelse av en nödsituation. Det är ett riskfyllt beslut att fatta, så se till att fullt ut förstå det finstilta i din auto försäkring i Washington innan de accepterar att utesluta förare.

Steg 4

Upprätthålla en god kredit värdering. När auto försäkringsbolagen fastställande av de produkter och premier de kommer att erbjuda dig, din personliga kredit historia kraftigt övervägas. Försäkringsbolagen vill bedöma om du kommer att kunna betala dina försäkringspremier i tid. Om du har en historia av att vara sent på din faktura betalningar, kommer du att finna att din auto försäkringspremier i allmänhet är högre. Utöver din kredit värdering kommer auto försäkringsbolag i Washington också titta på din ålder, kön, plats, bil, och tidigare körning historia för att bestämma det pris som de kommer att erbjuda dig på din auto försäkring.