E2e

Hur man gör ett korsord

Korsord är roligt och enkelt att skapa. Allt du behöver för att skapa ett korsord är ett kalkylprogram och din fantasi.

Korsord är i grunden en lista över ledtrådar

Korsord är i grunden en lista över ledtrådar, som korrelerar till lådor på ett rutnät. Varje ruta i rutnätet motsvarar en bokstav i ett ord. Genom att lösa en ledtråd och hitta det rätta ordet, fyller du ordet i motsvarande rutor på sjökortet. Konsten att korsord är att orden kors. Ord kan konstrueras både på vertikala och horiztonal axel, eftersom pusslet är inställd som ett kalkylark. Det innebär att två ord skär, och de måste dela exakt samma bokstav på den här platsen.

Hur man gör ett korsord. Att ett korsord är roligt och enkelt.
Hur man gör ett korsord. Att ett korsord är roligt och enkelt.

Efter avslutad ett korsord, bör du kunna kontrollera de rätta svaren genom att göra att alla ord passar i lämpliga omgjorda och korrekt delar samma bokstäver på korsningar.

  1. Att ett korsord är roligt och enkelt. Först börja med ett kalkylblad och bestämma storleken på din korsord (det måste passa in i kalkylbladet). Härnäst kommer du att behöva bestämma hur många ledtrådar du vill skapa. Alla ledtrådar måste också passa på kalkylbladet.
  2. Du måste skapa en lista med ord och ledtrådar. Varje ledtråd måste vara kort, men lämpar sig för ordet ditt pussel lösare försöker dechiffrera. Detta kan göras på två sätt, exempelvis med användning av en tvådelad ord eller en populär mening följt av en tom (film ______) skulle indikera ordet är sannolikt "teater." Eller "en plats för att se filmer" kan vara din ledtråd, och likaså Svaret kan vara "teater".
  3. När du har alla dina ledtrådar räknat ut, placera alla svar kreativt på kalkylbladet. Leta efter sätt att placera ord vågrätt och lodrätt, så att varje ord korsar minst en annan ord eller mer.
  4. Märk ett antal bredvid varje start bokstäverna i ett svar på kalkylbladet och placera lämpligt antal bredvid ledtråd. Separera dina ledtrådar till både vertikala och horisontella kolumner och sortera dem i ordning. Dessa kommer att vara lättare för någon att följa och lösa.
  5. Det sista steget är att skugga i alla lådor med kalkylbladet som inte kommer att upptas av en bokstav. Slutligen, gå tillbaka och radera alla bokstäver i kalkylbladet om du har skrivit dem i. Skriv ut din herre kopia. Detta kommer att skapa din tomma pussel för en individ att fylla. Allt som bör lämnas är den tomma pussel med lämpliga områden skuggade i, och siffrorna anger var början bokstaven i varje ledtråd ord är placerad. Se också till att skriva ut listan med ledtrådar. Slutligen, ge det till en vän att njuta av!
  6. En annan bra och enkelt sätt att skapa ett korsord är online. Det finns praktiska online-medhjälpare som kräver att du sätta i ord och ledtrådar, så kommer att bygga din korsord automatiskt. Dessa är stora, och kan vara realtid sparare. Prova denna online-korsordet byggmästare att komma igång!