E2e

Hur man gör artiklar pengar på att skriva på nätet

Medan tjäna pengar på nätet är ungefär som att starta eget företag

Medan tjäna pengar på nätet är ungefär som att starta eget företag, det kan hända. Du behöver inte starta kostnader. Allt du behöver är tid, energi och engagemang. Vid första du kommer inte att göra tillräckligt med pengar för att det ska vara värt din tid, men när du gör mer kommer du att göra mer. Skriva artiklar är ett av de bästa sätten att tjäna pengar på nätet.

Hur man gör artiklar pengar på att skriva på nätet. Välj plats (er) för dig.
Hur man gör artiklar pengar på att skriva på nätet. Välj plats (er) för dig.
  1. Välj plats (er) för dig. Det finns många webbplatser där du kan skriva och tjäna pengar gör det. Det beror egentligen på dig om var du börjar. Kanske du vill arbeta dem alla, eller bara en. Att hitta den plats som är rätt för dig kan verka svårt, hur kan du hitta på webbplatsen för dig tusentals webbplatser på Internet? Det är inte så illa som det verkar. Medan det finns massor av ställen där ute att skriva för pengar, kan du välja de för dig vilka typer av artiklar som du vill skriva som en tilltalar mer till dig ekonomiskt, och vilken du tror att du skulle få mest.
  2. Skriv vad du vet. Kan bra artiklar skrivas om nästan vad som helst. Du kan ta dig tid att göra forskning och dela stora kunskaper om många ämnen, men det tar längre tid. Att tjäna pengar på dina artiklar, är det bäst om du skriver dem från vad du vet. På så sätt kan du spara tid (som är pengar) genom att inte behöva göra forskning.
  3. Skriv kvalitet artiklar. Detta verkar självklart, och dessutom sätter ingen ut att skriva en dålig artikel. Det är dock inte alltid så lätt. Det är bäst om du läsa din artikel, stavningskontroll och åtgärda eventuella fel. Kontrollera att se till att din artikel har kommit samman i en logisk ordning. Samtidigt som man försöker få ut artiklar så fort du kan är viktig, bör det inte komma på bekostnad av ditt skrivande kvalitet.
  4. Skriv massor av artiklar. Flesta program är baserade på intäktsdelning, och även de som inte bygger ofta på sidvisningar. På grund av detta, desto fler artiklar du har, desto fler människor ser dem, desto mer trafik, desto fler klick och ner linjen, desto mer pengar. Det är så enkelt. Dessutom på många ställen, det finns belöningar för fler artiklar. Du kan få visas mer eller kopplas till fler. Du ger också människor med fler sätt att få till din profil, vilket i sin tur får andra artiklar visade också.
  5. Vara långlivade. Det är inte alltid lätt. Men uthållighet är ett måste. Idag kan du bara göra några pennies. Somedays detta kan bära ner dig. Men om du hålla fast vid det, kommer du att se din vinst ökar. När känner sig nere, är det perfekt tid att prova ett nytt program.

    Om ett program inte fungerar för dig, eller om du verkligen kämpar, hålla upp det goda arbetet. Du mår bra och du bara måste fortsätta att jobba systemet för att få det att växa till något värt att tala om.

Medan tjäna pengar på nätet är ungefär som att starta eget företag. Skriv kvalitet artiklar.
Medan tjäna pengar på nätet är ungefär som att starta eget företag. Skriv kvalitet artiklar.

Även om det är inte lätt att bygga upp en god inkomst på nätet (jag verkligen inte kommer att säga det är), är det värt det. Du kommer så småningom att känna åstadkommit och du kommer se att pengarna kommer i. Du har verkligen ett stort antal webbplatser att välja mellan!

  • Hur-till artiklar. Här på google.com, till exempel, har du intäktsdelning via Google Adsense, vilket innebär att du får 50% av annonsintäkter på din artikel sidor.
  • Översiktsartiklar. Det finns massor av olika ställen att skriva recensioner. Jag tycker om att använda recension Stream, där du får betalt något för varje recension du skriver och du kan granska vad som helst. Ett annat bra alternativ för att skriva recensioner är delade omdömen.
  • Allmänna artiklar. Tillhörande innehåll betalar förskott för några artiklar samt prestationslön för nästan alla artiklar. Helium och Triond betalar efter prestation. Hubpages och tala om det delar Google AdSense sidvisningar. Och Squidoo erbjuder något helt unikt.

Nu vet du hur, och du har ett par ställen att komma igång. Eller så kan du ansöka om att bli expert på ett område du har kunskap om här på google.com. Det kommer säkert att vara bra för dig och för din framtid, så länge du följer 5 steg för att tjäna pengar på nätet från dina artiklar!