E2e

Hur köper videor break dance

Det finns nog inget bättre sätt att börja året än att lösa för att få en bättre, sundare kropp. Varför inte lägga i att lära en ny hobby på köpet? En av de roligaste sätten att komma i form är genom att dansa - vare sig det sällskapsdans, balett, hiphop eller jazz. Men om du har provat allt och du bara vill ha något annat ... ja, bryta dans, någon?

Break dancing utvecklats från streetdance kulturen på 1970-talet

Break dancing utvecklats från streetdance kulturen på 1970-talet, och det innebär en presentation av snabba, komplicerade hela kroppsrörelser. Dans tekniker som används i break dans innehåller termer såsom makten flyttar, fryser, topp berg och självmord. Sanna breakdansare kallar sig b-boys och b-girls och hänvisar till dansform som "bryter", och uttrycket "break dancing" är ibland används nedsättande.

Breaking är en mycket utmanande dansform, och det kan ta lite tid innan du skulle kunna lyckas. Det är därför det är en bra idé att börja lära sig genom att titta på video break dance först, så att du skulle få åtminstone en bättre uppfattning om hur de rörelser utförs. Om du är ute efter att ta reda på hur att köpa videor break dance, här är några tips som hjälper dig ut:

Hur köper videor break dance. Gå till särskilda webbplatser.
Hur köper videor break dance. Gå till särskilda webbplatser.
  1. Gå till särskilda webbplatser. Det finns många online webbplatser som erbjuder klasser break dance och videor till salu. Några av dessa platser inkluderar Breakdance.com , click2dance.com och breakdanceclass.com . I paus danceclass.com, gör de faktiskt inte erbjuda filmer till försäljning men du skulle kunna hitta gratisprov videor som är märkta i kategorier såsom extrem break dance, galen break dance och roliga break videos dans. Du kan anmäla dig för online klasser på denna plats för 25€ 0,99. Vid Cypherstyles.com , skulle du hitta videor från dem som ger tutorials på den grundläggande fotarbete till videor som visar showdowns break dance.
  2. Gå till handel webbplatser. Naturligtvis, se till att kolla in populära handel webbplatser som amazon.com och ebay.com efter tillgängliga videoklipp break dance till lägre priser. Du kan även välja videoklipp som tidigare har ägt, för en ännu bättre affär. För att hjälpa dig att titta runt efter de bästa priserna, även kolla getprice.com .
  3. Fråga på dans studios. Ta dig tid att besöka dance studios nära dig, och be instruktörerna där för deras professionella rekommendationer om bästa break dance video utifrån din kunskapsnivå. Ett annat alternativ för dig är att besöka ett community college och se om de har en avdelning där som specialiserat sig på dansen. Och varför inte anmäla sig till en klass när du är där?
  4. Överväga att hyra. Om du inte är det beslutat om vilken dansstil och genre du vill veta, kanske det är bättre för dig att hyra först istället för att köpa. Kontrollera om det vid en närliggande videouthyrning butik, eller prova på jakt efter dem på ditt lokala bibliotek.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de tips för dig att komma ihåg om du är intresserad av att köpa filmer break dance. Vet att det finns en hel del alternativ där ute för dig, och hoppas att detta visar sig vara en hobby som du skulle definitivt bryta sig in! Lycka till!