E2e

Hur får biljard utrustning

Bland de mest avkopplande sporter du kan njuta av är biljard

Bland de mest avkopplande sporter du kan njuta av är biljard. Varför inte? Detta är en av de mest populära cue sporter. Du ser ett biljardbord i många barer eller hallar pool, och de är sällan tomt. Biljard är utan tvekan en av de mest fascinerande sport som nästan alla njutbart kan spela.

Det är därför många människor är också intresserade av att inrätta biljard utrustning i barer, hallar pool eller ens i komfort av deras hem. Om du är en av dessa människor, så ska du förbereda följande biljard utrustning:

Ett. Biljardbord.

Detta kallas också tabellen pool

Detta kallas även biljardbord. Biljard tabeller kan aldrig misstas för något annat, eftersom dessa är bland de mest framstående biljard tillbehör. Biljard biljardbord är den plana ytan där alla biljardbollar placeras och där biljardspel spelas.

Bruten skiffer täckt med speciell duk och kantad med gummikuddar är den vanliga make-up på ett biljardbord.

Den biljardbord kvalitet beror i hög grad på de material som används för att göra det och biljard tillbehör som används för att förbättra eller bibehålla den. Du kan ha en bättre biljardbord med hjälp av biljard tillbehör som järnväg gummin, biljard bordsdukar, en borste och biljard trasa.

Hur får biljard utrustning. Bland de mest avkopplande sporter du kan njuta av är biljard.
Hur får biljard utrustning. Bland de mest avkopplande sporter du kan njuta av är biljard.

2. Biljard rack.

Dessa är diamant-eller triangulära rack som används vid framställning av biljard bollar innan biljard spel startas. Triangelformade biljard rack är den vanligaste, eftersom dessa kan användas för mer biljard spel som en ficka, åtta boll, bank pool, snooker, och straight pool. Diamanten Klädhängare, å andra sidan, är reserverade för 9 ball biljardspel.

Tre. Biljard ledtrådar eller pinnar cue.

Detta kallas också tabellen pool. För att göra din biljardhall mer attraktiv.
Detta kallas också tabellen pool. För att göra din biljardhall mer attraktiv.

Dessa ledtrådar är också populärt kallas poolköer, köer snooker eller ledtrådar. Dessa är de långa pinnar som används för att slå på biljard bollar.
Cues är ofta gjorda av trä och täckt med glasfiber eller kolfiber.

Dessa mäter typiskt ca 1,5 meter lång och 510g till 600g i vikt. Delar av ledtrådar är axeln, spets, skoning, gemensam, rumpa, och stötfångaren.

4. Biljard bollar eller bollar pool.

Dessa är några av de mest framstående sakerna i biljard spel tillsammans med poolen ledtrådar och biljardbord.

Även biljardbollar ser så enkelt, är tillverka av varje boll inte. Var och en av dessa biljard bollar följer en viss hårdhet, motståndskraft, och friktionskoefficienten.

Under tiden

Under tiden får färg, antal, diameter, typ och mönster av biljardbollar variera beroende på biljard poolspel spelas. Biljard bollar i carambole biljard är rött, vitt och vitt med en fläck. I europeisk stil pool, de färger som används är svart, blått, brunt, grönt, orange, lila, rött, gult, blått och vitt, brunt och vitt, orange och vitt, grönt och vitt, lila och vitt, rött och vitt, och
gult och vitt. Snooker, å andra sidan, använder gul, grön, brun, blå, rosa, och svarta biljardbollar.

För att göra din biljardhall mer attraktiv

För att göra din biljardhall mer attraktiv, är det bättre att lägga till andra biljard tillbehör. Du kan överväga att få cue kritor, etuier cue, broar och förlängare, dukar, gemensamma beskyddare, innehavare cue, handskar referenspunkter och tips cue. Butiker som Biljard och Barstools erbjuder alla dessa. Du kan även hitta tillbehör till andra spel i Biljard och Barstools.

Mängden biljard utrustning din biljardhall har är bara sekundärt till deras skönhet. Du kan göra en mer attraktiv biljardhall om den har vackra blixtar och bra inredning. Naturligtvis är din kärlek för biljard, 9 boll, åtta boll, och andra sporter cue den huvudsakliga inspirationen för att göra en vacker biljardhall.