E2e

Hur du använder Poker Tracker för att spela bättre på nätet bord

Alla som spelar poker med ännu en liten grad av allvar inser att det är ett spel som du vinner i det långa loppet. Nya spelare vinner ofta 20 eller 30 spel och promenad tro att spelet är enkelt och börja räkna miljoner i sina huvuden. Baksidan är att det är mycket nedslående när någon inte kan fånga en kort och spelet bara inte kommer att låta dem vinna. Bland seriösa pokerspelare, är det allmänt erkänt att det tar ett register över ca 100.000 händer innan en person kan börja göra några riktiga trendanalys. Det är många händer för att hålla reda på och det är där Poker Tracker kommer in

Du kan få Poker Tracker från Pokertracker . De erbjuder en produkt för tre pokervarianter: Texas Hold'em, Stud och Omaha. Spelet kan laddas ner gratis men den fria versionen kommer bara låta dig ladda upp ettusen händer till databasen. Om du väljer att köpa produkten, för att få det fulla beloppet av händer som du behöver för att upptäcka trender, det kostar 45€ för en fristående produkt och 110€ för uppsättningen.

Hur du använder poker tracker för att spela bättre på nätet bord. En trevlig funktion i programmet är att du inte behöver hålla reda på dina händer för sig.
Hur du använder poker tracker för att spela bättre på nätet bord. En trevlig funktion i programmet är att du inte behöver hålla reda på dina händer för sig.

Nu, vad är skälen till att du ens skulle överväga att spendera tid och pengar som krävs för att lära sig en komplicerad ny produkt? Här är några saker som Poker Tracker gör och hur det kan hjälpa ditt spel.

  1. En trevlig funktion i programmet är att du inte behöver hålla reda på dina händer för sig. Spelet integreras med de flesta av de stora pokersajterna på Internet (Poker Stars, Party Poker, etc.) och automatiskt laddar upp all din spelinformation i programmet. Det finns en fullständig lista över platser på Poker Tracker hemsidan.
  2. Position är alltid viktigt i poker och programmet kommer att ge dig analys av hur du spelar i de olika positionerna på ett pokerbord. Detta är ett utmärkt verktyg för att upptäcka svagheter i ditt spel som "jag alltid ringa i lilla mörken när jag har pengar i potten."
  3. Om du rutinmässigt spela på samma plats med samma människor, kommer programmet att betala sig många gånger om. Det kommer att hålla koll på inte bara ditt spel, men spelet av alla dina motståndare. Tegel och murbruk spelare har hållit bärbara datorer på andra spelare eftersom allvarliga poker började. Detta program kommer att ge dig mer information och med mindre ansträngning.

Det finns många andra saker som Poker Tracker kommer att göra för att hjälpa ditt spel. Det är en något komplicerad mjukvara och det bästa sättet för dig att få erfarenhet av den är att gå till deras hemsida och ladda ner gratis tryout. Det är min övertygelse att när du prova det, poker bara inte kommer att känna samma utan den.