E2e

Hur du använder brio block

Den sammanhängande utvecklingen av ett barns psykiska

Den sammanhängande utvecklingen av ett barns psykiska, sensoriska och motoriska färdigheter är avgörande för att optimera ett barns lärande förmåga. Mental förmåga utvecklas mer effektivt när lärande förstärks av fysiska manifestationer som representerar sina lektioner. Användning av bilder och leksaker är särskilt viktigt under tidig utbildning, särskilt för småbarn som fortfarande har kortare uppmärksamhet spännvidd.

Hur du använder brio block. Välj lämplig uppsättning för ditt barns ålder.
Hur du använder brio block. Välj lämplig uppsättning för ditt barns ålder.

Brio Blocks är en av de mest utnyttjade ofta av såväl mammor som förskollärare i undervisning av barn. Brio Blocks finns i olika uppsättningar av träklossar i olika färger, former och storlekar. De apparater är särskilt utformade för att hjälpa barn från olika åldersgrupper i varje steg av deras mentala och motoriska utveckling. Gå igenom följande tips nedan för att veta mer om hur man använder dessa underbara leksaker som du styra ditt barns tidiga utbildning.

  • Välj lämplig uppsättning för ditt barns ålder. Innan du köper någon av Brio block "spela uppsättningar, se till att du kontrollerar åldersgrupp designen var avsedd för. Vissa mer avancerade kan innehålla mindre block som inte är lämpliga och säkra för små barn.
  • Börja i tidig ålder. Det är perfekt att börja införa pedagogiska leksaker till ditt barn på att nå ett och ett halvt år gammal. Brio Blocks spelar uppsättningar erbjuder olika designer för denna ålder och är i själva verket deras bäst säljande leksaker. Dessa Spelset brukar komma med stora och flerfärgade block som garanterar ditt barn inte kommer att kunna svälja några smådelar. De träklossar för denna åldersgrupp är oftast perfekt för att utveckla ditt barns fingerfärdighet och lär barnet att identifiera färger och former.
  • Ge mer avancerade apparater för att utveckla fantasin. Brio Blocks erbjuda uppsättningar såsom Railway set, djungel safari set och Mountain uppsättningar äventyr som utmanar ditt barn att skapa olika "världar" från blocken. Att låta ditt barn att leka med dessa typer av uppsättningar uppmuntrar ditt barn är att öva kreativitet och uppfinningsrikedom. Dessa apparater är konstruerade för åldrarna tre år och uppåt.
  • Öva ditt barns mentala förmåga med pusselspel. För äldre barn, erbjuder Brio Blocks trä pusselspel som utmanar sin analytiska och problemlösande skinn. Pusslen som presenteras i dessa uppsättningar är tillämpliga på olika discipliner såsom matematik och naturvetenskap, förbereda sina sinnen när de kommer in formell grundskoleutbildning.
  • Uppmuntra ditt barn att leka med dig eller en lekkamrat. Införliva social kompetensutveckling i ditt barns lärande genom att ha honom att dela sina leksaker med en annan person. Att ha en kamrat gör inte bara gör inlärningen lättare men också roligare för ett barn. Enkel lämna barnet utan enbart kan bara göra barnet frustrerad eller uttråkad, lämnar barnet avskräckt.

Pedagogiska leksaker som Brio Blocks är bara verktyg för att förbättra ditt barns utbildning och är inte en ersättning för din vägledning. Du måste förklara för ditt barn de lektioner som du vill att de ska lära sig. Du bör ta dig tid att sitta ner och leka med ditt barn. Att göra det är inte bara ett roligt, utmärkt sätt att stärka din obligation utan också att ge honom sin grundutbildning.