E2e

Hur att se vad fälgar ser bra ut på en bil

De flesta bilägare vill oftast sin bil för att se snyggt och sportigt genom att ersätta olika delar av bilens interiör och exteriör. Bortsett från ljus och striping, en av de mest eftertraktade objekt efter bilägare är däcket fälgar. Ändra fälgar av en bil ger bilen med ett nytt utseende. Det är inte ett lätt beslut att fatta eftersom fälgarna är dyra och bilägaren måste leva med utbytet fälgar för en lång tid. Det är inte fysiskt möjligt att prova på olika fälgar, så du måste ta till andra metoder för att kunna hitta fälgar som passar och ser bra ut på din bil. Ta en titt på några tips nedan som kan fungera för dig.

Hur att se vad fälgar ser bra ut på en bil. Om du är dator-kunniga och har en grafisk redigering program installerat på din dator.
Hur att se vad fälgar ser bra ut på en bil. Om du är dator-kunniga och har en grafisk redigering program installerat på din dator.
  • Om du är dator-kunniga och har en grafisk redigering program installerat på din dator, ta en bild av din bil på sidan. Se till att du får en bra och tydlig bild. Ladda upp bilden till din dator så att du kan redigera det senare.
  • Leta på nätet för ett urval av olika fälgar som kan passa och ser bra ut på din bil. Ladda ner bilderna till datorn och redigera dem med hjälp av ditt grafikprogram redigeringsprogram. Ta bort bakgrunden så att du kommer att kunna passa bilder av fälgar över bilden på din bil.
  • Öppna bilden av bilen i den grafiska redigeringsprogram som du använder och förstora den till en storlek som passar din skärm. Importera fälgar som du har redigerat en efter en och plats en över en av bilens fälgar. Gör en kopia för att placera på den andra kanten. Spara filen så att du kan få en bättre bild av det senare. Upprepa detta för alla fälgar som du har valt.
  • När du är klar kan du antingen skriva ut alla kopior för att hjälpa dig i ditt val eller så kan du visa alla bilder med din bildvisare och välja den bästa innan du skriver ut dem. Ta det bästa som du har valt med dig när du går och handlar för en ny uppsättning av fälgar.
  • Ett annat sätt att du kan göra detta är att gå online och leta efter webbplatser som säljer fälgar på nätet. Några av dessa platser har ett verktyg där du kan välja märke, modell och år för din bil samt göra val med sin online-verktyg. När du har ställt alla de inställningar du kan skicka ditt val och du kommer att få en lista och bilder av bästa möjliga fälgar för din bil. En webbplats som du kan prova är stora hjul . Input alla dina inställningar så att du kan få en bra rekommendation om vilka typer och märken av fälgar är lämpliga och tillgängliga för din bil.
  • Du kan också ta en titt på hemsidan för Custom Wheel. Den har en snygg applikation där du kan välja märke, år och modell av bilen och välj fälgar av tillverkaren, storlek och finish. När du har gjort ditt val kommer du att kunna se hur fälgar ser ut på en grafisk representation av din bil med fälgar som du har valt.

Bil fälgar är tillverkade med olika typer av material

Bil fälgar är tillverkade med olika typer av material. Välj det som kommer att ge de rätta estetik till din bil. Även estetik kan vara det sista alternativet för att styra ditt val, måste du också kontrollera kvaliteten, pålitlighet och livslängd för produkten eftersom detta är en höginvesterande objekt som är tänkt att pågå under lång tid.